Dorință sau credință

Dorință sau credință

Dorință sau credință

Chiar dacă, meteorologic, pare mai degrabă un peisaj de Crăciun, totuși va să vină atât Paștele Catolic cât și Săptămâna Patimilor, pentru cei de religie Ortodoxă.  Nici vremea nu mai este ce a fost cândva. Dar, asta e!

De ce dorință sau credință? Pentru că uneori acestea se suprapun, alteori par din lumi diferite. Chiar, da! Știi treaba aia cu dorința? Vreau ca de mâine să fac aia, să am aia, să știu aia. Corect! Dar distanța poate fi uriașă de la una la alta.

Nu de puține ori, apropo de credință, se spune că ... ai grijă ce îți dorești. Eu unul am trecut de nenumărate ori prin asta, cred că și tu. Să crezi în ceva, este cel mai bun lucru, pentru început. Dar până la succes este cale lungă.

Treaba asta, în antreprenoriat, se numește misiune. Este acele ceva pentru care te scoli dimineața și mergi pe drumul cel bun. Un drum care te duce fix acolo unde îți dorești. Apoi începe munca, tenacitatea și dorința. Pentru succes, nu este suficient doar să crezi, este nevoie și de multă muncă. Chiar, da! Nimic nu pică din cer, se zice. Și cam așa este.

Ne uităm mai mereu la Top A sau Top B, cu oameni de succes și poate că îi invidiem. Oare? Sunt tot felul de clasamente pe avere, pe trending, pe mai știu eu ce ... Cel mai bun clasament este al tău, cel care zi de zi crește, se dezvoltă și devine mai eficient. Afacerile sunt doar pentru cei care știu să învețe din greșelile altora sau din propriile greșeli, deși asta cam costă. Dar ce? Pentru că succesul are întotdeauna un preț, mai mic sau mai mare. Toți am plătit la un moment dat sau plătim acest preț, corect?

Morala episodului de astăzi este dorință sau credință, despre încredere sau aparente dezamăgiri. Hei! Mereu ai ceva de învățat, mereu trebuie să mergi mai departe. Pentru mulți antreprenori toate eșecurile au fost doar o premisă pentru un viitor succes. Aici este diferența. Da, cred și vreau! Aici este despre succesul tău.

Echipa GSG Art

Specialiști în dezvoltarea afacerilor din România.

Despre noi

geseidl logo

Soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerilor în România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania


Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. Toate drepturile rezervate.