Antreprenori, la școală!

Antreprenori, la școală!

Antreprenori, la școală!

(Cambridge Colour – nevoia educației)

Ei, da! Școala nu este doar pentru copii. În definitiv, această scoală, controversată sau nu, este despre a învăța și despre dorința fiecăruia dintre noi de a ne dezvolta capacitatea cognitivă a neuronilor. Știi tu cum circulă glumele alea cu neuronu’ ce trebuie pus la treabă, nu?

Prof. STEVE PETERS scrie, în cartea „Paradoxul Cimpanzeului”, faptul că al nostru creier are trei zone. Una responsabilă de partea rațională (a dezvoltării prin logică), una responsabilă de partea emoțională (cimpanzeul care se enervează rapid) și un calculator care stochează informația pentru decizii viitoare.

Nu intrăm în detalii, pentru că această carte este disponibilă în toate librăriile online, dar treaba este că ai permanent nevoie de această „școală” și educație antreprenorială, oricât de bun crezi că ești.

Și, legat de acest capitol, nu uita cea mai simplă și dureroasă lecție reală din istoria recentă a ignoranței. Nokia, compania nr.1 în lume în telefonie mobilă prin anii 2000, acum este un mare ZERO, pe acest segment de piață. Ignoranța face diferența între plus și minus infinit.

Revenim la scoală!

Educația antreprenorială te va ajuta mereu să te dezvolți și să poți lua cele mai bune decizii, nu doar după ureche. Uneori inspirația te poate ajuta, dar … ulciorul nu merge de prea multe ori la apă.

Noi susținem educația, pentru toți clienții noștri.

Dacă tu crezi că un serviciu de contabilitate este ceva doar cerut prin lege, ceva care doar trebuie făcut pentru că nu se poate altfel, noi îți dovedim că tocmai această contabilitate te poate ajuta să te dezvolți. Surprinzător sau nu, este un adevăr doar atunci când vrei să-l înțelegi și să-l aplici în afacerea ta.

Educație? Da! De ce?

Te las pe tine să cauți un exemplu simplu și relevant.

Tema emisiunii de astăzi este despre capacitatea ta de motivare prin educație. Știu că pare ușor de zis și greu de făcut în contextul unor task-uri zilnice apăsătoare, dar…

Cine a zis că educația este simplă?

Nu este, dar disciplina este o primă formă de educație. Deci? Chiar dacă nu vei fi niciodată expert în toate, vei învăța să-ți respecți angajații, clienții și furnizorii. Nu căuta cele mai ieftine soluții la problemele tale, caută eficiența pentru fiecare obiectiv.

Citește, înțelege și învață!

Scopul acestui mesaj este de a te face să gândești rațional și să înveți că educația este cea mai bună forma pentru dezvoltarea afacerii tale. Citește despre antreprenoriat și management, înțelege mecanismele obiectivelor si învață să delegi responsabilitățile.

De aici începe succesul și tot aici se termină responsabilitățile tale de antreprenor sau manager, fără a fi “cocoșat” de muncă sau împovărat de responsabilități inutile.

Doar atunci când vei aplica aceste lucruri, aparent cunoscute, vei trece la următorul nivel de antreprenoriat sau management cu rezultate remarcabile pentru afacerea ta.

Când spun deleagă, nu este nevoie să ai o armată de oameni la „ușă” sau un buget astronomic.

Învață să delegi către parteneri suport, care au o experiență și o expertiză mare pe fiecare domeniu de competență, pentru care plătești doar rezultatele, nu ore de muncă.

Cam atât pentru astăzi despre școala pentru antreprenoriat, management și Cambridge Colour.

Nu uita că, prin educație, poți să găsești imediat răspunsuri eficiente la problemele tale zilnice în afaceri sau management.

Până la un nou episod, îți doresc să ai mereu dorința de a învăța și de a înțelege ce este mai bine pentru tine, angajații tăi și afacerea ta.

Suntem Geseidl Consulting Group, o afacere de familie care înțelege și respectă valorile parteneriatului, indiferent de provocări. Serviciile noastre reprezintă o valoare a succesului de peste 15 ani, alături de cei mai buni clienți.

www.geseidl.ro

Despre noi

geseidl logo

Soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerilor în România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania


Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. Toate drepturile rezervate.