Din această lună, vom începe un nou proiect de atitudine antreprenorială.

Din această lună, vom începe un nou proiect de atitudine antreprenorială.

Dragilor,

Bun găsit în 2021! Din această lună, vom începe un nou proiect de atitudine antreprenorială. Va fi un proiect global ce ne va purta, în fiecare săptămână, printre culturile antreprenoriale din multe țări ale lumii. Da, avem în cap ceva mituri despre perfecțiunea germană, despre minimalismul țărilor nordice sau despre productivitatea asiatică. Sunt mituri sau realitate? Se reflectă toate acestea și în zona antreprenorială de la noi?


Nu de puține ori auzim afirmații dezamăgitoare legate de fatalismul românesc, de lipsa x sau lipsa y. În fapt, eu cred că aceste afirmații sunt doar un refugiu pentru lipsa noastră de încredere. Mai mereu vrem să fim nemți, latini sau nordici. Ghici ce? Nu se poate. De ce? Pentru simplu motiv ca ADN-ul nostru dictează rațiunea. Dar nu este rău să învățăm din buna experiență a celor care știu și a celor care au greșit până acum. Nu trebuie să mai inventăm roata, în fiecare zi.


Viitorul nostru parcurs editorial încearcă să aducă puțină lumină (nu în KW) și încredere (nu euforie) în abilitățile antreprenoriale.
Hai că nu e greu să facem asta! Dar acum avem nevoie și de ajutorul tău. Poate ai lucrat cu firme “din afară” și te-ai lovit de experiențe foarte plăcute sau mai puțin plăcute cu antreprenori străini. De ce să nu punem acum față în față miturile și realitatea?


Împreună vom avea de învățat o lecție simplă. Educația și experiența ne ajută în dezvoltare.
Așadar, de săptămâna viitoare, ne luăm ceva provizii de drum, ne înarmăm cu multă răbdare și împreună cu tine plecăm “la pas” printre culturile antreprenoriale din lume.
Vor fi cu siguranță multe chestii interesante de găsit. Ești interesat de această călătorie? Citește și scrie-ne despre experiențele tale reale cu antreprenori străini.

Suntem echipa Geseidl și împreună cu voi căutăm soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerilor în România. Nu este greu, nu este imposibil. Trebuie doar să concentrăm pe acțiuni cu adevărat importante.
www.geseidl.ro

About Us

geseidl logo

Smart solutions for business development in România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania

Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. All Rights Reserved.