Training

Să fim din ce în ce mai buni, în fiecare zi, în tot ceea ce facem. Acesta este motto-ul nostru de succes, pe care ne dorim să-l aducem și în firma ta. E simplu. Investești în pregătirea angajaților tăi, iar viitoarele rezultate înseamnă performanță pentru afacerea ta.

Dacă nu ai implementat încă un program de training în cadrul companiei tale, setează-ți obiective măsurabile și lasă experții noștri în training să îți ghideze angajații spre succesul pe care îl aștepți.

 

Nu contează mărimea afacerii, capitalul sau industria în care activează compania ta.

Noi te putem ajuta să lucrezi mai inteligent, pentru atingerea obiectivelor.

Hai să vorbim despre dezvoltarea afacerii tale!

 

Persoane contact


Poza Robert Popa

Robert Popa

Managing Partner
Senior Business Analyst, Senior Auditor

De profesie inginer, sunt parte din echipa Geseidl din ziua în care totul era doar pe hârtie. Idei, dorințe, ambiții și speranțe. Trag linie și rezultă o mică afacere cu 4 angajați, toți membrii ai familiei. Dar asta se scria acum 15 ani.

Astăzi, în calitate de administrator și director general, mă simt mai aproape de poziția unui mentor al întregii echipe Geseidl, echipă ce numără 30 de angajați. Chiar dacă am crescut și acum suntem o companie națională, spiritul familiei nu a dispărut din cultura noastră organizațională. Ba mai mult, acest spirit a fost transmis și clienților prin parteneriate solide, bazate pe încredere și respect.

Specializările mele ca auditor financiar, expert evaluator, auditor de calitate, managementul calității, expert contabil și inginer programator, mă ajută să pot avea o privire obiectivă asupra celor mai importante fluxuri operaționale din business.

Îmi plac provocările și mereu am adus în firmă dorința de a face ceva nou, ceva care să crească eficiența, ceva care să ne facă viața profesională mai frumoasă. Cea mai mare pasiune a mea este Inteligența Artificială și îmi doresc lansarea unu proiect nou pe această temă.

Dincolo de afaceri, îmi iubesc familia, îmi place să fac sport și să cânt la pian. Toate acestea sunt o artă.

Motto-ul meu: „Să fiu mai bun în fiecare zi, în tot ceea ce fac.”

Telefon+40 720 470 006
Emailrobert.popa@geseidl.ro


Poza Laura Vasilescu

Laura Vasilescu

Managing Partner
Senior HR&Payroll Consultant

Sunt consultant senior, cu experiență în domeniul resurselor umane și am intrat în echipa Geseidl acum 13 ani.

În perioada 2007 și 2016 am condus și dezvoltat echipa de specialiști în Serviciul Personal-Salarizare, iar din 2017 ofer consultanță specializată clienților grupului Geseidl prin soluții optime pe probleme de HR și organizare.

Lucrul în echipa Geseidl mi-a dezvoltat abilități excelente de organizare și comunicare. Mă concentrez pe îmbunătățirea proceselor și creșterea eficienței atât intern cât și pentru clienții grupului. Sunt un avocat al utilizării la capacitate maximă a tehnologiei informațiilor și automatizării proceselor.

În prezent studiez impactul utilizării Inteligenței Artificiale (AI) în dezvoltarea resurselor umane și importanța eticii în utilizarea AI.

Am absolvit Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești, un master în Managementul Sistemelor Economice și o specializare postuniversitară în Managementul Resurselor Umane, la Academia de Studii Economice București.

Îmi place să transmit colegilor și partenerilor cât mai mult din experiența mea profesională pentru că studiez metode de formare a formatorilor. Particip cu interes la conferințe, seminarii și webinarii în care am ocazia să cunosc oamenii și punctele lor de vedere, din care am mereu ceva nou de învățat.

Motto-ul meu?  "It's progress, not perfection!".

Telefon+40 771 561 674
Emaillaura.vasilescu@geseidl.ro