Preț transfer

Preț transfer

Echipa noastră îți oferă asistență în îndeplinirea cerințelor locale și internaționale de documentare, prin pregătirea rapoartelor de prețuri de transfer care analizează conformitatea prețurilor aplicate în cadrul tranzacțiilor intra-grup cu principiul valorii de piață.

Geseidl asistă, de asemenea, companiile multinaționale în pregătirea documentației prețurilor de transfer la nivel global, îndeplinind toate criteriile de documentare într-un mod strategic, eficient și consecvent, permițând astfel afacerilor internaționale să îndeplinească obiectivele operaționale și de planificare fiscală.

Avem experiența și instrumentele necesare pentru a gestiona în mod consistent, consecvent și în timp util cerințele internaționale privind documentarea prețurilor de transfer aflate într-o continuă schimbare.

Nu contează mărimea afacerii, capitalul sau industria în care activează compania ta.Noi te putem ajuta să lucrezi mai inteligent, pentru atingerea obiectivelor.Hai să vorbim despre dezvoltarea afacerii tale!

Persoane contact


Despre noi

geseidl logo

Soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerilor în România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania


Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. Toate drepturile rezervate.