Preț transfer

Preț transfer

Echipa noastră îți oferă asistență în îndeplinirea cerințelor locale și internaționale de documentare, prin pregătirea rapoartelor de prețuri de transfer care analizează conformitatea prețurilor aplicate în cadrul tranzacțiilor intra-grup cu principiul valorii de piață.

Geseidl asistă, de asemenea, companiile multinaționale în pregătirea documentației prețurilor de transfer la nivel global, îndeplinind toate criteriile de documentare într-un mod strategic, eficient și consecvent, permițând astfel afacerilor internaționale să îndeplinească obiectivele operaționale și de planificare fiscală.

Avem experiența și instrumentele necesare pentru a gestiona în mod consistent, consecvent și în timp util cerințele internaționale privind documentarea prețurilor de transfer aflate într-o continuă schimbare.

 

Nu contează mărimea afacerii, capitalul sau industria în care activează compania ta.

Noi te putem ajuta să lucrezi mai inteligent, pentru atingerea obiectivelor.

Hai să vorbim despre dezvoltarea afacerii tale!

 

Persoane contact


Poza Constantin Popa

Constantin Popa

Managing Partner
Senior Tax&Management Consultant

Sunt cofondatorul al acestei companii și din 2003 până astăzi, am încercat, în calitate de Director Executiv, să formez o echipă unită de specialiști în domeniul financiar contabil. Un drum lung, plin de provocări, dar și de rezultate notabile. Dincolo de performanțele economice înregistrate în toți acești ani, sunt mândru de faptul că astăzi, Geseidl este o firmă aflată la a doua generație. Am început cu doi sau trei adolescenți dornici de afirmare, pentru ca mai apoi, să construim o echipă cu mulți tineri ambițioși care, în timp, au căpătat experiența necesară pentru a coordona proiecte majore.

Sunt o persoană echilibrată, uneori prea echilibrată și îmi place să ajut atât tinerii în dezvoltarea lor profesională, cât și firmele partenere în dezvoltarea afacerilor. Cred că profilul Geseidl se potrivește cel mai bine cu viziunea tinerilor și experiența seniorilor, un echilibru bazat pe disciplină, creativitate și performanță.

Ca Director Executiv și mentor al întregii echipe Geseidl, te asigur că misiunea noastră de a identifica soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerii tale, este una cât se poate de reală. Fără aceste soluții inteligente nu am putea merge mai departe, iar Geseidl va merge întotdeauna mai departe.

Îmi iubesc familia și mă bucur de momentele petrecute alături de cei dragi. Această cultură a familiei, cu valorile ei morale, a fost transferată în Geseidl și asupra relațiilor de afaceri. Da, întotdeauna ne respectăm clienții și construim relații stabile de parteneriat.

Acesta sunt eu, aceasta este compania Geseidl pe care o reprezint și te invit alături de noi, pentru dezvoltarea afacerii tale.

Motto-ul meu: „Să fiu mai bun în fiecare zi, în tot ceea ce fac.”

Telefon+40 720 470 030
Emailconstantin.popa@geseidl.ro


Poza Daniela Vasilescu

Dana Vasilescu

Senior Accounting&Tax Consultant

Sunt Senior Consultant Client la Geseidl din anul 2013 și alături de bunii mei colegi din Geseidl, am avut ocazia să lucrez cu firme din diverse domenii de activitate, din care am acumulat o experiență importantă în servicii financiar contabile.

Îmi place să fiu eficientă atunci când lucrez la proiecte, indiferent de complexitatea acestora și întotdeauna caut soluții inteligente pentru afacerea clienților mei.

Sunt membru al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), membru al Camerei Consultanților Fiscali (CCF), acreditat ca expert contabil și consultant fiscal.

Domeniile mele de competență sunt orientate către suport pentru clienți în dezvoltarea afacerilor, controlul proactiv al realizării proiectelor și mentorat pentru mai tinerii noștri colegi.

Sunt o persoană organizată, punctuală și pretențioasă, cu aspirații permanente pentru autodepășire.

Telefon+40 771 616 243
Emaildana.vasilescu@geseidl.ro