Consultanță HR

Consultanță HR

Afacerile de succes se bazează pe calitatea resurselor umane. Omul potrivit în postul potrivit, reprezintă cea mai bună premisă pentru eficiență. Nu lipsa forței de muncă este cea mai mare problemă în activitatea firmei tale. Principala provocare este dată de capacitatea ta, ca #angajator, de a construi organigrama performanțelor, de a pune în valoare oamenii prin fișa postului și programe motivaționale.

Domeniile de competență pentru serviciul de consultanță HR

 • Evaluarea necesarului şi conceperea fişei postului;
 • Evaluări psihologice periodice ale personalului;
 • Consultanță în aria resurselor umane;
 • Consultanță pentru restructurări de posturi;
 • Consultanţă privind salarizarea;
 • Asistenţă la controalele ITM în domeniul relaţiilor de muncă.

 

Nu contează mărimea afacerii, capitalul sau industria în care activează compania ta.

Noi te putem ajuta să lucrezi mai inteligent, pentru atingerea obiectivelor.

Hai să vorbim despre dezvoltarea afacerii tale!

 

Persoane contact


Poza Roxana Șerban

Roxana Șerban

Senior HR&Payroll Specialist

Sunt parte din echipa Geseidl din 2005. Cu sprijinul întregii echipe, aici m-am dezvoltat profesional în domeniul reurselor umane și al salarizării prin înțelegerea și finalizarea unor proiecte din ce în ce mai complexe.

Cea mai mare provocare pentru mine a fost să-mi gestionez mai bine timpul de lucru, să fiu mai eficientă și să aduc mai multă valoare fiecărui proiect asumat. A meritat această provocare.

Specializarea mea se referă la:

 • prelucrare date pontaje, state de plată cu calcul concedii medicale, concedii de odihnă, prime, popriri, alte rețineri;
 • verificare declarații fiscale, depunere adrese recuperare sume de la Casa de Sănătate;
 • situații privind evidența zilelor de concedii de odihnă, concedii medicale;
 • completarea raportărilor statistice;
 • gestionare dosare personal, acordare de suport și consultanță pe diferite probleme legislative;
 • instruire și training pentru clienți dar și pentru colegi.

Creșterea numărului de clienți alocați dar și creşterea numărului de clienţi cu mai mulţi salariaţi (peste 50) au făcut ca diversitatea și complexitatea lucrărilor să fie o provocare, să fie modul în care nicio zi nu seamănă cu alta.

Dezvoltarea cunoștințelor în domeniul legislației muncii pe plan internațional reprezintă o prioritate, având în vedere interesul tot mai mare al investitorilor străini pentru România.

Cred în pregătirea profesională și participarea la cursuri și seminarii. Toate acestea aduc multe beneficii atât pentru colegi, cât şi pentru clienți și parteneri.

Iubesc muzica și oamenii! Consider că oamenii fac diferența!

Telefon+40 771 616 246
Emailroxana.serban@geseidl.ro


Poza Laura Vasilescu

Laura Vasilescu

Managing Partner
Senior HR&Payroll Consultant

Sunt consultant senior, cu experiență în domeniul resurselor umane și am intrat în echipa Geseidl acum 13 ani.

În perioada 2007 și 2016 am condus și dezvoltat echipa de specialiști în Serviciul Personal-Salarizare, iar din 2017 ofer consultanță specializată clienților grupului Geseidl prin soluții optime pe probleme de HR și organizare.

Lucrul în echipa Geseidl mi-a dezvoltat abilități excelente de organizare și comunicare. Mă concentrez pe îmbunătățirea proceselor și creșterea eficienței atât intern cât și pentru clienții grupului. Sunt un avocat al utilizării la capacitate maximă a tehnologiei informațiilor și automatizării proceselor.

În prezent studiez impactul utilizării Inteligenței Artificiale (AI) în dezvoltarea resurselor umane și importanța eticii în utilizarea AI.

Am absolvit Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești, un master în Managementul Sistemelor Economice și o specializare postuniversitară în Managementul Resurselor Umane, la Academia de Studii Economice București.

Îmi place să transmit colegilor și partenerilor cât mai mult din experiența mea profesională pentru că studiez metode de formare a formatorilor. Particip cu interes la conferințe, seminarii și webinarii în care am ocazia să cunosc oamenii și punctele lor de vedere, din care am mereu ceva nou de învățat.

Motto-ul meu?  "It's progress, not perfection!".

Telefon+40 771 561 674
Emaillaura.vasilescu@geseidl.ro