Audit

Nevoia de stabilitate și încredere este mai mare ca niciodată! Evoluția pieței și riscurile financiare au devenit tot mai frecvente și mai complexe, cu grave consecințe asupra afacerii tale. Acesta este motivul pentru care serviciul de #audit îți va proteja afacerea pe termen lung, oferindu-ți și perspectiva unei dezvoltări pe termen lung.

Sistemul nostru de audit respectă valorile fundamentale, legate de integritate, profesionalism și independenţă, la care se adaugă angajamentul clar și constant al echipei noastre.

Domeniile de competență pentru serviciul de consultanță fiscală

  • Auditul statutar al situaţiilor financiare anuale şi al situaţiilor financiare anuale consolidate, în situaţiile prevăzute de lege;
  • Auditul financiar al situaţiilor financiare anuale şi al situaţiilor financiare consolidate ale entităţilor care au optat pentru auditarea situaţiilor financiare anuale;
  • Misiuni de revizuire a situaţiilor financiare anuale, a situaţiilor financiare consolidate, precum şi a situaţiilor financiare interimare;
  • Misiuni de asigurare şi alte misiuni şi servicii profesionale, în conformitate cu standardele internaţionale în domeniu şi cu alte reglementări adoptate de Cameră;
  • Audit intern.

Pe 20 octombrie 2011 am primit calificativul A din partea Corpului de Control al Camerei Auditorilor din România.

 

Nu contează mărimea afacerii, capitalul sau industria în care activează compania ta.

Noi te putem ajuta să lucrezi mai inteligent, pentru atingerea obiectivelor.

Hai să vorbim despre dezvoltarea afacerii tale!

 

Persoane contact


Poza Robert Popa

Robert Popa

Managing Partner
Senior Business Analyst, Senior Auditor

De profesie inginer, sunt parte din echipa Geseidl din ziua în care totul era doar pe hârtie. Idei, dorințe, ambiții și speranțe. Trag linie și rezultă o mică afacere cu 4 angajați, toți membrii ai familiei. Dar asta se scria acum 15 ani.

Astăzi, în calitate de administrator și director general, mă simt mai aproape de poziția unui mentor al întregii echipe Geseidl, echipă ce numără 30 de angajați. Chiar dacă am crescut și acum suntem o companie națională, spiritul familiei nu a dispărut din cultura noastră organizațională. Ba mai mult, acest spirit a fost transmis și clienților prin parteneriate solide, bazate pe încredere și respect.

Specializările mele ca auditor financiar, expert evaluator, auditor de calitate, managementul calității, expert contabil și inginer programator, mă ajută să pot avea o privire obiectivă asupra celor mai importante fluxuri operaționale din business.

Îmi plac provocările și mereu am adus în firmă dorința de a face ceva nou, ceva care să crească eficiența, ceva care să ne facă viața profesională mai frumoasă. Cea mai mare pasiune a mea este Inteligența Artificială și îmi doresc lansarea unu proiect nou pe această temă.

Dincolo de afaceri, îmi iubesc familia, îmi place să fac sport și să cânt la pian. Toate acestea sunt o artă.

Motto-ul meu: „Să fiu mai bun în fiecare zi, în tot ceea ce fac.”

Telefon+40 720 470 006
Emailrobert.popa@geseidl.ro


Poza Paraschiva Dumineca

Paraschiva Dumineca

Consultant Senior

Pe scurt, Vica cum îmi place să mi se spună. M-am alăturat de scurt timp echipei Geseidl, dar fac parte din prima generație de auditori autorizați  de CAFR  România.

În calitate de auditor și consultant pe probleme contabile, am acumulat o experiență vastă în reglementări contabile locale și Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS) 

Activitatea mea profesională cuprinde multe companii și instituții de stat din domenii economice diverse (producție, rafinărie, instituții fiscale și de control).

Îmi place să fiu organizată și să finalizez întotdeauna la timp proiectele ce-mi sunt alocate.

Sunt o persoană comunicativă și interacționez bine cu colegii, atât la nivel personal cat și profesional.

Mă simt grozav când împărtășesc, mai tinerilor mei colegi, o parte din experiența acumulată, pentru că sunt o persoană sinceră și flexibilă, dispusă să lucrez pentru orice proiect alocat şi să câștig mai multă experiență în fiecare zi.

Sunt o persoană activă și o "luptătoare", dacă se poate spune așa, pentru că nu am primit nimic gratis.  Am multă energie, îmi place să-mi stabilesc obiective şi să le îndeplinesc.

Îmi plac călătoriile și mișcarea în  aer liber prin iarbă, flori de câmp și printre arbori, de aceea am cultivat și îngrijesc, cu multă dăruire, o livadă cu peste 150 meri.

Am absolvit Academia de Studii Economice București - Facultatea de Finanțe  și Contabilitate și dețin un Master în Managementul Sistemelor Economice, Turistice şi Administrative la  UPG Ploiești.

Sunt Contabil Expert, membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), auditor autorizat, membră a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR ) și principalele domenii de competenţă sunt: audit financiar, audit intern, consultanţă financiar-contabilă și fiscală.

Telefon+40 771 616 247
Emailparaschiva.dumineca@geseidl.ro