Înregistrări firme

Înregistrări firme

Acest serviciu are rolul de a te elibera de frecventele probleme minore ce țin de schimbările sau actualizările datelor firmei tale, probleme ce ocupă mult timp fără un impact direct asupra performanței manageriale. Și atunci, cel mai bun lucru este să externalizezi acest serviciu, pentru ca tu să te poți ocupa de ce este cu adevărat important pentru firma ta.

 

Nu contează mărimea afacerii, capitalul sau industria în care activează compania ta.

Noi te putem ajuta să lucrezi mai inteligent, pentru atingerea obiectivelor.

Hai să vorbim despre dezvoltarea afacerii tale!

 

Persoane contact


Poza Constantin Popa

Constantin Popa

Managing Partner
Senior Tax&Management Consultant

Sunt cofondatorul al acestei companii și din 2003 până astăzi, am încercat, în calitate de Director Executiv, să formez o echipă unită de specialiști în domeniul financiar contabil. Un drum lung, plin de provocări, dar și de rezultate notabile. Dincolo de performanțele economice înregistrate în toți acești ani, sunt mândru de faptul că astăzi, Geseidl este o firmă aflată la a doua generație. Am început cu doi sau trei adolescenți dornici de afirmare, pentru ca mai apoi, să construim o echipă cu mulți tineri ambițioși care, în timp, au căpătat experiența necesară pentru a coordona proiecte majore.

Sunt o persoană echilibrată, uneori prea echilibrată și îmi place să ajut atât tinerii în dezvoltarea lor profesională, cât și firmele partenere în dezvoltarea afacerilor. Cred că profilul Geseidl se potrivește cel mai bine cu viziunea tinerilor și experiența seniorilor, un echilibru bazat pe disciplină, creativitate și performanță.

Ca Director Executiv și mentor al întregii echipe Geseidl, te asigur că misiunea noastră de a identifica soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerii tale, este una cât se poate de reală. Fără aceste soluții inteligente nu am putea merge mai departe, iar Geseidl va merge întotdeauna mai departe.

Îmi iubesc familia și mă bucur de momentele petrecute alături de cei dragi. Această cultură a familiei, cu valorile ei morale, a fost transferată în Geseidl și asupra relațiilor de afaceri. Da, întotdeauna ne respectăm clienții și construim relații stabile de parteneriat.

Acesta sunt eu, aceasta este compania Geseidl pe care o reprezint și te invit alături de noi, pentru dezvoltarea afacerii tale.

Motto-ul meu: „Să fiu mai bun în fiecare zi, în tot ceea ce fac.”

Telefon+40 720 470 030
Emailconstantin.popa@geseidl.ro


Poza Mihai Cucu

Mihai Cucu

Senior Legal Advisor

Sunt consilier juridic senior cu o experiență de peste 10 ani în acest domeniu. În tot acest timp, am avut ocazia de a acumula și dezvolta interacțiuni profesionale cu mediul de afaceri, instanțele judecătorești, autoritățile locale și centrale din domeniul fiscal.

Prin felul meu de a fi un perfecționist profesional, caut să găsesc soluții personalizate pentru fiecare problemă. Şi cum probleme apar la fiecare pas și la fiecare client, mă concentrez întotdeauna pe cercetarea situațiilor de fapt, probatoriul existent pretabil de a fi uzat și pe temeiul de drept.

Sunt licențiat în Drept din anul 2003, cu un master în Dreptul Afacerilor. În plus, am absolvit un curs în domeniul resurselor umane și unul de mediator.

Din iulie 2015 fac parte din echipa Geseidl. Cum sunt din fire un meticulos și curios, am acceptat cu bucurie noile provocări Geseidl, acționând cu abordări simple și pragmatice, învățând zi de zi să trăiesc mai frumos. Mă simt onorat să-i mentorez pe colegii mai tineri, conform motto-ului ”Din ce în ce mai buni, în fiecare zi, în tot ceea ce facem!”

În timpul liber sunt pasionat de istorie și în mod special de istoria modernă a României. Cred că mereu avem ceva bun de învățat din această istorie.

Mă ghidez după motto-ul „Cunoaşterea e mândră cu câte-a învăţat / Înţelepciunea ştie câte mai sunt de-aflat” [William Cooper (1731 – 1800)].

Telefon+40 771 616 248
Emailmihai.cucu@geseidl.ro