Unde a dispărut coșarul?

Unde a dispărut coșarul?

Oficial este primăvară, oficial am trecut de primele zile din luna martie. Dacă te uiți în calendar, chiar se vede asta. Sigur va să vină și o vreme cu ceva mai mult soare.

Tema zilei de astăzi este despre frumos și tradiții. Nu știu câți dintre voi își mai aduc aminte despre celebrul coșar, cel cu norocul, dar mățișoarele încă mai păstrează această tradiție. Cum ar spune un copil în ziua de azi ... ce înseamnă copilul ăla cu o scară în mână?

Da! Tradițiile reprezintă atât o continuitate cât și un progres. Nimeni nu zice că trebui să rămânem ancorați doar în tradiții. Acestea sunt repere morale pentru dezvoltare. Doar cu ele am rămâne împietriți într-o eternă plafonare, dar fără ele am pierde sensul dezvoltării.

Și atunci? Acest banal mărțișor reprezintă un simbol al încrederii. Aparent nu e mare lucru, o bucată de metal sau o lucrătură manuală cu un mic șnur alb cu roșu. În realitate, este mai mult decât îți imaginezi. Este ceva despre consecvență, despre acele fundamente care trebuie să rămână. Așa este și cu afacerea ta. În fiecare an ai obiective, ai resurse și promisiuni. Suntem aproape să închidem Q1. Este primul trimestru al provocărilor de business. Care au fost obiectivele tale de dezvoltare și unde ești acum?

Acel celebru coșar din mărțișor, înseamnă muncă, pasiune, siguranță și nu un noroc chior. Vezi bine, meseria de coșar aproape că a dispărut, odată cu apariția tehnologiei, dar nu a dispărut simbolul acestuia.

Morala episodului de astăzi este despre tradiții și despre sentimentul acela de împlinire atunci când oferi ceva. Chiar este nevoie de o sărbătoare pentru asta? Poți să oferi oricând, orice.

Coșarul nu a dispărut. Coșarul s-a transformat într-o epocă modernă a tehnologiei Bluetooth sau Wi-Fi. Da! Noi, cei din antreprenoriat, trebuie să ne adaptăm vremurilor dar fără să uităm fundamentele. De aici începe atitudinea unui antreprenor ... cu capul pe umeri.

Vă dorim o primăvară frumoasă, cu multe bucurii!
Echipa GSG Art
Specialiști în dezvoltarea afacerilor din
România.

About Us

geseidl logo

Smart solutions for business development in România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania

Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. All Rights Reserved.