Think Big! Made in Monaco

Think Big! Made in Monaco

Think Big! Made in Monaco

Ei, da! Nu de puține ori auzim asta. Think Big! Și adevărul este destul de aproape, dragă antreprenorule. Și pentru ca să păstrăm sfera “romgleză”, treaba asta își are originea în “Time is Money”. Gata! Ne-am deschis pentru limba afacereză.

De ce am ales acest titlu și această destinație? De bună seamă că statul Monaco, printre cele mai mici sate din Europa, după Vatican, în economie deține locul doi, cu cel mai mare PIB pe cap de locuitor. Și vorbim aici despre o țară cu puțin sub 40k de locuitori. Deci? Nu trebuie să fii mare ca să poți avea rezultate mari.

Think Big! Chiar dacă ești miliardar sau doar un mic antreprenor, ziua tot 24 de ore are. Timpul este esențial. Ce faci tu cu acest timp? Aici este diferența. Dacă mai tot timpul tău este ocupat cu chestii minore, care nu au o relevanță pentru dezvoltarea afacerii, atunci bați pasul pe loc. Tu ai doar impresia că poți controla întreaga activitatea din business, că tu ești cel mai important om, fără e care totul se duce de râpă. Pe bune? În realitate acest monopol managerial îți face mai mult rău. Serios! Rostul tău de antreprenor este să gândești mare, să cauți direcții de dezvoltare, nu șuruburi sau piulițe prin sertare. Suntem în era digitalizării și totul se măsoară în milisecunde. Dezvoltă un business sănătos și angajează oameni mai buni decât tine pe posturi de conducere. Nu ești tu centrul universului în afaceri. Cercul vicios cu teama de salarii și încasări este de domeniul trecutului, dacă vrei un business 2021.

Think Big nu este o expresie pentru copertă de revistă. Este o certitudine contemporană, care face diferența dintre succes și eșec. Și nu contează domeniul de activitate sau vechimea afacerii. Contează doar viziunea și dorința. Poți folosi această expresie chiar dacă ai o gogoșărie sau o mică fabrică de tricotaje. Exemple de succes pe aceste domenii sunt o grămadă.

Știi care este secretul Think Big ? Este să fii cel mai bun în domeniul tău și apoi să externalizezi afacerea, adică  „să scoți capul din cutie”. Cine ar fi crezut, acum zece ani, că o emisiune TV de gătit “la cratiță” va face istorie și audiență? Cine ar fi crezut că telefoanele mobile, laptopurile și tabletele ne vor schimba radical viața?

Și totuși acest trend rămâne cheia dezvoltării. Nu vorbim doar despre tehnologie, unde investițiile sunt uriașe. Vorbim despre orice înseamnă afacere cu viziune. Think Big! Oricum trebuie să gândești.

Morala acestui episod gânditor este despre tine, despre nevoia ta de a-ți depăși limitele și barierele obișnuinței de zi cu zi, crezând că doar tu poți face pe toate și cel mai bine. Aiurea! Tu trebuie să fii cel care dă direcția și controlează evoluția. Concentrează-te pe obiective măsurabile și angajează oameni care știu să le atingă. Apoi, urmează succesul.

Și că tot vorbim despre celebru Think Big…

Chiar dacă, din fericire, pandemia pare să fi ajuns la final, oamenii din spitale au nevoie în continuare de oxigen pentru viață. Te invităm alături de noi în proiectului umanitar al Asociației Geseidl pentru Sport și Sănătate prin care, cu ajutorul donațiilor, putem achiziționa o nouă stație de oxigen Spitalul CF din Ploiești.

Și tu poți face o donație! Împreună putem ajuta. Think Big este o acțiune și o realitate, zi de zi.

Pentru detalii, sună la 0720-470-030 - Popa Constantin, Manager Proiect sau vezi pagina https://bit.ly/39ulZK7

Suntem echipa Geseidl și împreună cu tine căutăm soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerilor în România. Nu este greu, nu este imposibil. Trebuie doar să concentrăm pe acțiuni cu adevărat importante.

About Us

geseidl logo

Smart solutions for business development in România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania

Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. All Rights Reserved.