Primul român cu o stea Michelin

Primul român cu o stea Michelin

Primul român cu o stea Michelin

Este ultima lună din an, o lună cu multe evenimente frumoase și cadouri care mai de care. Poate luna în care se deschid larg mai toate pușculițele. Tocmai ce am trecut de 1 decembrie , ziua în care românii sunt mai români ca niciodată, poate singura zi în care avem ceva în comun. Unirea . Asta e! Măcar o zi pe an.

Nici nu mai contează dacă știm cine cu cine s-a unit. Important este că avem câteva zile libere, ceva defilări și multe show-uri TV. Până la urmă, entertainment-ul face parte din stilul nostru de viață. Dacă la toate acestea mai pui și ceva ingrediente “fine dining”, atunci totul are un gust de mare sărbătoare.

Am tot vorbit în sezoanele precedente despre unire și semnificația antreprenorială, așa încât astăzi avem “la meniu” ceva mai apetisant. Îl avem ca lider pe Bogdan Dănilă, primul bucătar român care a obținut o stea Michelin. Nu e ceva wow? Adică facem o remarcabilă trecere de la tradițional la eleganță. Știi ce înseamnă asta? Fix dorința de a fi acolo sus, printre cei mai buni. O trecere de la dorință la rezultat. Cam așa! Și asta pentru că tocmai ce am început o lună a magiei. Dar această magie înseamnă muncă, multă muncă. Chiar și pentru acei magicieni care ne par de pe altă lume.

Ce înseamnă o stea Michelin? Gustul ... succesului. Da, este doar pentru arta culinară. Dar această stea, poate cu un alt nume, trebuie să fie pentru orice meserie. Pentru toți cei care fac o artă din munca lor, ceva care să strălucească atunci când spun gata, am reușit! Nimic nu este imposibil.

Noi am început proiectul “ Geseidl Art ” acum mai bine de 5 ani, timp în care am promovat valorile morale și profesionale pentru orice meserie. Am adus în lumină oameni sau locuri cu o însemnătate anume pentru orice antreprenor. Am descris obiceiuri “ sănătoase ” din toate colțurile lumii și am pus “pe tapet” idei valoroase care să te inspire. Viața de antreprenor nu este una ușoară și tu știi asta. Dar provocarea este singurul drum către succes. Prea multe vorbe înseamnă văicăreală și asta nu face casă bună cu succesul. Știi cum se zice ... vorba lungă, sărăcia omului.

Ne plac modelele de succes, uneori le invidiem, dar totul se rezumă la fapte, acele fapte care ne unesc pe idei, pe achiziții sau pe vânzări. Sunt tot felul de idei care mai de care, despre cum să ajungi “om mare” sau un “om bogat”. Sunt cărți sau volume întregi despre cum să ajungi la succes. Dar despre cum poți fi tu? Tu cel care nu își vede capul de treabă, cel care la final de lună adună din greu un mic profit. Aici este diferența! Este despre ambiția și munca ta de a fi “the best”, orice ai face.

Un român a reușit să obțină o stea Michelin, un român a fost pentru prima dată în spațiu, un alt român a făcut avionul cu reacție. Sunt câteva exemple de succes care ne arată faptul că nimic nu este imposibil, dacă vrei.

Morala episodului de astăzi? Este despre voință, este despre finalul unui an în care noi toți încercăm să sperăm că următorul an va fi mai bun. Da! Asta va fi doar dacă și noi vom fi mai buni. Și aici mă refer doar la ceea ce facem zi de zi cu atitudinea și voința noastră. Nu trebuie doar să vrei, trebuie să faci ceva prin care să fii din ce în ce mai bun. Aici este despre performanță și succes!

Suntem echipa Geseidl și împreună cu tine căutăm soluții inteligente și inovații pentru dezvoltarea afacerilor în România. Nu este greu, nu este imposibil. Trebuie doar să concentrăm pe acțiuni cu adevărat importante.

www.geseidl.ro

About Us

geseidl logo

Smart solutions for business development in România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania

Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. All Rights Reserved.