O întoarcere umanitară, de urgență. Ploiești

O întoarcere umanitară, de urgență. Ploiești

O întoarcere umanitară, de urgență. Ploiești

Eram pe punctul unui nou traseu antreprenorial, când am aflat că la Ploiești este nevoie de ajutorul nostru. Nu este vorba despre o întoarcere … ca la Ploiești. Este despre cel de-al treilea val al pandemiei, care acum generează un volum foarte mare de internări la ATI și implicit o nevoie și mai mare oxigen, la spitalul CF Ploiești (cunoscut ca Spitalul CFR).

După o discuție cu reprezentanții acestui spital, nu am mai stat prea mult pe gânduri și astăzi, prin Asociația Geseidl pentru Sport și Sănătate, lansăm campania …

„DONEZ – DONEZI – ÎMPREUNĂ DONĂM OXIGEN, PENTRU VIAȚĂ”

Primul pas. EU DONEZ.

Ca și asociațiație, donăm spitalului fondurile noastre disponibile, pentru achiziționarea unei noi stații de oxigen. Chiar este mare nevoie de așa ceva. Capacitatea actuală este de doar 50% din necesarul de oxigen pentru viața pacienților. Poți sta indiferent când auzi una ca asta? Sigur nu. Primul pas l-am făcut. Rezultatul? Mai trebuie și alte fonduri, pentru că valoarea stației de oxigen depășește resursele noastre disponibile.

Pasul 2. TU DONEZI.

Da, mereu se spune că „prietenul la nevoie se cunoaște” sau „unde-s mulți puterea crește”. Perfect adevărat, doar dacă aceste afirmații sunt însoțite și de acțiune, nu?

Singuri nu putem susține achiziția unei noi stații de oxigen, dar împreună cu tine putem salva vieți. Și implicarea ta contează! Donează alături de noi și fondurile strânse vor fi direcționate automat către Spitalul CF din Ploiești.

Pasul 3. ÎMPREUNĂ DONĂM O NOUĂ STAȚIE DE OXIGEN, PENTRU VIAȚĂ.

Tot vorbim aici despre oameni, despre performanță și implicare. De bună seamă că acum este nevoie, mai mult ca niciodată, de toate cele trei elemente împreună. În spatele fiecărui succes se află mereu oameni, indiferent de pregătire, funcții sau responsabilități. O parte dintre aceștia sunt acum în așteptarea oxigenului salvator. Alături de noi și împreună cu donația ta, Spitalul CF din Ploiești va avea noua stație de oxigen, la secția ATI. Este atât de urgent, este atât de vital!

MORALA ACESTUI EPISOD (CAPS) este mult mai simplă și mai onorantă. Ne mobilizăm să împărțim bucurii, pentru ca la final să adunăm zâmbete. Asta știm să facem, asta te rugăm și pe tine să faci, alături de noi. Donația ta contează, acum!

Cum faci asta? Intră în legătură cu noi și îți vom spune cum poți să donezi pentru noua stație de oxigen de la Spitalul CF Ploiești. Sună la telefon +40 720 470 030 - Popa Constantin, Coordonator Proiect.

Asociația Geseidl pentru Sport și Sănătate îți mulțumește pentru implicarea ta în acest proiect.

www.geseidl.ro

About Us

geseidl logo

Smart solutions for business development in România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania

Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. All Rights Reserved.