Legendar, pentru viitor

Legendar, pentru viitor

Legendar, pentru viitor.

Dragilor, astăzi vom aduce în prim plan nevoia de mișcare, de atitudine și determinare. Nu sunt cuvinte mari spuse într-un mod comercial, pe acorduri motivaționale. No! Sunt trei chestii elementare și surprinzător de banale. Este ultima scrisoare din acest sezon, pentru o nouă binecuvântată vacanță de vară, și vreau să vorbim despre relația dintre sport și afaceri. Credem că sportul, oricare ar fi acesta, înseamnă în primul rând educație. Da! Educație. Să știi cât și cum, să-ți cunoști adversarul, să lupți până la capăt, să te bucuri de succes dar și să trăiești cu demnitate orice înfrângere. Acestea sunt valorile sportului autentic.

Dar să păstrăm linia scrisorilor pe modelul liderilor și astăzi să cinstim astăzi memoria unui sportiv care, nu de puține ori, a ridicat steagul românesc deasupra multor alte țări. Este despre Ivan Patzaichin, omul care a câștigat o medalie olimpică de aur cu o pagaie ruptă. O medalie de aur, da? Fără văicăreli, fără scuze că una sau alta. Despre ce vorbim? Despre cele trei cuvinte de la începutul acestei scrisori.

Ok. Nu toată lumea are nevoie de performanță și nici nu cred că ar fi prea bine să avem o planetă de campioni, dar mișcarea este pentru fiecare dintre noi. Și nu mă refer la mișcarea prin casă, de la bucătărie până la televizor și invers. 12 Poate că televizorul și internetul sunt oarecum „în trending” cum spun specialiștii, dar asta nu este suficient pentru „trending-ul” nostru ca oameni și antreprenori.

De ce am ales astăzi acest subiect? Simplu! Pentru că inevitabil vara este un anotimp mai ... așa, mai ... pe relaxare, mai pe vacanță cu ceva leneveală, totul sub pretextul de odihnă. Trebuie să mă odihnesc! Adevărat, dar nu doar cu sedentarism. Asta nu aduce nimic bun. Serios. Știi treaba aia cu ... din ce stai din aia ai mai sta!

Dar, un antreprenor este antrenat pentru succes, un succes ce nu se măsoară în ore de TV sau de somn. Așa că, după modelul celor trei cuvinte inițiale, îți propun o vară ... cu mișcare. Fiecare în felul lui, fiecare în ritmul lui. Un lucru este important! Mișcarea te va ajuta să fii mai relaxat, mai concentrat, mai performant.

Noi vom deschide „ Școala de Vară - Energy Cycling ”, o școală de antrenament pentru cei care înțeleg rolul mișcării în dezvoltarea personală și antreprenorială. Antrenorul va fi nimeni altul decât Robert Popa, Manager Geseidl Consulting Group și omul cel care a știu să construiască o afacere de top, cu o echipă de succes. Deci?

Vara asta va fi despre mișcare. 3,2,1 și ... combină orice pas cu mișcarea strategică pentru afacerea ta, combină determinarea sportivă cu ambiția de a reuși să-ți atingi obiectivele antreprenoriale, combină atitudinea energică cu succesul oricărei competiții. Importantă este mișcarea și apoi relaxarea. Atitudinea antreprenorială nu poate fi pusă într-un geamantan, pe timp de vară.

Hai să avem și azi o scurtă morală. Nu contează dacă ai „pagaia” ruptă. Important este să ai încrederea, atitudinea și determinarea să câștigi. Legendar, pentru viitor.

Aceasta a fost prima serie din sezonul „Antreprenori pentru Succes”. Împreună am parcurs, aproape 6 luni și 20 de episoade cu scrisori despre oameni inovatori sau despre lideri. Am văzut diferența dintre optimiști și pesimiști, poate am zâmbit și da ... poate uneori am fost mai direcți în exprimarea unor opinii. Dar toate aceste scrisori au ca scop doar să-ți amintească despre unele lucruri aparent banale și foarte cunoscute, atât de cunoscute încât mai că le ignorăm zi de zi. De ce asta? Fiindcă „avem foarte multă treabă” ...

Ne revedem din toamnă cu noi episoade.

Geseidl Consulting Group , o echipă antrenată pentru succes.

PS; La final tu ești cel care are ultimul cuvânt și te invit să ne răspunzi foarte scurt la 5 întrebări simple, cu un click pe acest link > https://bit.ly/3MvGbMp

Îți mulțumesc!

About Us

geseidl logo

Smart solutions for business development in România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania

Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. All Rights Reserved.