La pomul lăudat nu mergi cu sacul.

La pomul lăudat nu mergi cu sacul.

Salutare în Noul An!

Gata cadourile, gata sărmăluțele, gata bradul. Oficial suntem în noul an 2023, un an cu multe provocări. Provocări pe vânzări, provocări pe costuri sau resurse umane. Dar ... toate aceste provocări nu sunt altceva decât un pas către dezvoltare... ca să nu fie totul prea monoton.

De astăzi începem un nou proiect Geseidl Art, într-o nouă ediție. Am „pictat” în culori, am „vizitat” destinații care mai de care, am „cunoscut” și lideri. Urmează o fază cu morală, între vechi și nou. Ce învățăm din trecut și ce aplicăm din noua tehnologie revoluționară. Pare că zona hibrid își face simțită prezența din ce în ce mai mult, eficient sau nu.

Sunt lucruri pe care trebuie să le înțelegem și lucruri pe care trebuie să le aplicăm azi. Un azi, plin de inteligență artificială sau roboți. Deschidem noul sezon Geseidl Art cu un format mai scurt, dar intens.

Așa cum deja știi, la pomul lăudat nu mergi cu sacul . Chiar așa! Avem o grămadă de tehnologie care aparent ne ușurează viața socială și antreprenorială. Chiar așa? Pare că timpul devine din ce în ce mai relativ și această tehnologie “ne fură” fiecare minut, aproape fără să ne dăm seama. O scrisoare pierdută? Nu! Poate un e-mail în spam. Întâlnire? Nu! Hai pe Meeting Zoom.
Perfect!
Morala? Focusul tău trebuie să fie doar pe rezultate, acestea sunt cele care contează. A! Și nu uita să te bucuri de fiecare răsărit de soare!

Echipa GSG Art

Specialiști în dezvoltarea afacerilor din România.

About Us

geseidl logo

Smart solutions for business development in România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania

Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. All Rights Reserved.