La ce folosește o busolă?

La ce folosește o busolă?

La ce folosește o busolă?

Hei! Am intrat în cea de-a doua lună a noului an. Ce repede trece timpul! Quo Vadis, adică, în limba română .... „cam pe unde mergi?”. Este și titlul unui roman istoric scris de Henryk Sienkiewicz, pentru care, în 1905, a primit un Premiul Nobel.

Fix așa! Istoria a început cu o întrebare, apoi a apărut busola pentru orientare și în ziua de azi suntem conectați la mega aplicații online de orientare ... sau poate dezorientare. Dar este asta cea mai bună soluție? Încotro?

Fiecare cum poate! Unii cu obiective mărețe, alții cu obiective realiste, sunt antreprenori chiar și fără obiective. Care cum îl taie capul!

Când spui „obiective” pare ceva SF, chestii obligatorii care te macină pe interior. De ce asta? Pentru că aceste obiective trec mereu peste de starea ta de confort. Asta este valabil și pentru mine și pentru mulți dintre cei care “luptă” pentru fiecare task. Știi ce zic, nu? Este treaba aia cu .... uf! Este musai !

Busola clasică a fost cel mai bun reper pentru dezvoltare. Busola modernă pare că ne inspiră pentru noi oportunități. Care este diferența?

Niciuna! Ambele au același fundament. Să ajungi acolo unde ți-ai propus. Asta înseamnă un obiectiv, poate realist. Nu mai putem să descoperim America, dar putem să descoperim noi oportunități de afaceri. Este ceva legat de o busolă!

Morala? Ești mereu pus pe treabă, stai cu capul în activitățile curente, dar nu uita că busola este pentru cei care știu să conducă. Este acel element esențial fără de care nu poți ajunge acolo unde ți-ai propus, este un element, poate banal, care te ajută să-ți motivezi echipa. Deci? Quo Vadis!


Echipa GSG Art
Specialiști în dezvoltarea afacerilor din România.

www.geseidl.ro

About Us

geseidl logo

Smart solutions for business development in România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania


Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. All Rights Reserved.