Doamne-ajută sau ... Happy End!

Doamne-ajută sau ... Happy End!

Doamne-ajută sau ... Happy End!

Este poate cea mai uzuală aclamație, atunci când avem nevoie poate de un ajutor divin. Fie că ne este teamă sau fie că avem nevoie de curaj, suntem determinați să spunem asta. Doamne-ajută!

Dragilor, aceasta este ultima scrisoare din acest sezon și ultima scrisoare dintr-un maraton de patru ani . În tot acest timp, am parcurs asocierea dintre culori și business, în sensul în care am vrut să demonstrăm că nu totul este de nuanță gri în antreprenoriatul românesc, fie el și firav. Există culori, există optimism pentru orice inițiativă în acest sens. Voință și consecvență să fie!

Apoi, am făcut un ocol în jurul lumii din România până peste ocean să aflăm dacă “ acel vecin ”, cum se spune la noi, este mai chipeș și de zece ori mai bogat. Hm! Nici vorbă de asta. Totul pentru ca în final, să vedem cum ne-am schimbat noi ca oameni, societate sau antreprenori, între vechi și nou. Wow! Fundamentele rămân și doar năravurile (tehnologia) se schimbă.

Despre toate acestea am scris ziua sau noaptea, la lumina led-ului sau a unei lumânări (de dragul vremurilor vechi). Nici nu mai contează asta . Am scris aceste scrisori doar din nevoia de a spune unele lucruri pe direct, uneori poate prea pe direct. Viața și experiența ne-au îndemnat să învățăm din greșeli și cele mai valoroase greșeli sunt cele asumate, fără “să băgăm gunoiul sub preș”. Daaaa! Cu toții greșim, cu toții avem de învățat din greșeli, fie ale noastre fie ale altora. Important este să învățăm, să învățăm!

Anul acesta, echipa Geseidl Consulting Group va aniversa frumoasa vârstă de 20 de ani. Da! După 20 de ani poate că ai dreptul să spui ce crezi, este fix vârsta la care ai mai multă experiență de viață antreprenorială și chiar mai multe aspirații. Suntem încă tineri!!!!

Este ultima scrisoare din acest sezon și ultimul mesaj trimis prin aceste scrisori. A fost o onoare să știm că o parte dintre voi ați citit, măcar și printre rânduri, câteva dintre acestea. Tot e ceva!

Rolul acestor scrisori, cum am spus încă de la început, a fost acela de a vă aduce în față lucruri simple, aparent banale, peste care trecem zilnic indiferenți. Pentru că par a fi prea simple să fie băgate în seamă, deși sunt esențiale pentru orice antreprenor. Nu uita asta!

Astăzi este fără morală. Astăzi este doar despre ce vrei tu! Despre cifre, fluturi sau flori. Nici nu contează atâta timp cât aceste lucruri te fac fericit. Știi ce? Tot ceea ce este în sufletul tău va fi și în afacerea ta. Dacă e soare, soare va fi și în business. Dacă “acolo” sunt ceva nori și ploaie ... trebuie să ai grijă în primul rând de tine. Să nu uiți niciodată că afacerile sunt cu oameni și despre oameni, iar banii sunt doar o consecință în ceea ce faci. Aici am pus punct. Doamne-ajută!

Cu foarte mare drag,

Povestitorul celor patru ani din echipa Geseidl Consulting Group și mentorul GSG Art.

Pentru că artă este în tot ceea ce faci, în fiecare zi, în orice domeniu.

About Us

geseidl logo

Smart solutions for business development in România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania


Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. All Rights Reserved.