Disco sau Clubbing Music?

Disco sau Clubbing Music?

Disco sau Clubbing Music?

O nouă săptămână și o nouă scrisoare, cu o primăvară destul de capricioasă. Tot cam așa spune și legenda cu „Babele și Moșii” lui Mărțișor. Ok. Și noi păstrăm tradiția scrisorilor ca o antiteză între atunci și acum, pentru a marca evoluția noastră ca oameni, ca atitudine, ca antreprenori.

De ce vorbim azi despre diferența dintre Disco și Clubbing? Simplu! Sunt două etape muzicale ce definesc tot atâtea atitudini. Câți dintre voi ați fost prezenți la celebrele discoteci de odinioară și câți în cluburile de astăzi? Pfff! Mulți ar spune că pe atunci era ceva și acum altceva. Fix așa! Fiecare generație este pe ritmul ei. Să vorbim despre romanțe sau festivaluri de muzică populară? Hm!

Și atunci? Care este treaba cu antreprenoriatul? Păi ... Este vorba despre acel segment comercial, un segment de public pe care marketingul îl numește target și pe care vrea să-l convingă să cumpere. Nu contează că vorbim despre segmente B2B sau B2C, pentru că dincolo de statutul social, funcții și responsabilități, la capătul firului este tot un om. Un om cu atitudine și personalitate distinctă. Nu există treaba aia cu ... pe vremea mea. Astăzi este fix altceva, acel ceva ce nu poate fi dat înapoi, indiferent ce credem noi.

Tehnologia se schimbă, oamenii de schimbă și brandurile se adaptează acestor schimbări, cât mai repede. Și vorbim aici despre produse sau servicii, despre oameni și angajări, despre marketing și vânzare, cam despre tot. Nu te poți dezvolta fără această adaptare.

Morala episodului de astăzi este despre cum trebuie să vezi lucrurile din perspectiva a ceea ce este acum și a tendințelor din piață. Disco a devenit un remix de succes pe bază de beat-uri, marketingul este super digitalizat fără celebrii fluturași sau flyere puse în cutia poștală. Oamenii au alte așteptări de la brandurile lor, fie că vorbim despre brandul de angajator sau cel comercial. Totul este altfel și trebuie să te reinventezi rapid, chiar dacă vorbim despre un remix de succes.

Echipa Geseidl Consulting Group

Specialiști în dezvoltarea afacerilor din România.

About Us

geseidl logo

Smart solutions for business development in România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania

Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. All Rights Reserved.