Cu ce vine Moșu’?

Cu ce vine Moșu’?

Cu ce vine Moșu’?

Gata! Oficial suntem în luna cadourilor. O, ce veste minunată! Cadouri în stânga, cadouri în dreapta și tot așa. Colindele au început să ne bucure auzul iar brazii aproape își fac loc prin casa noastră. Ok! Mai ții minte promisiunea ta, făcută la începutul anului? Hm! O promisiune trebuie să fie și respectată, nu?

Azi îl avem în prim plan pe acel Moș’, cel care aduce daruri dar și nuielușe. Ai fost cuminte?

Trecem peste partea festivă a sărbătorilor și ajungem fix în epicentrul afacerii tale. Cum a fost acest an? Ce obiective ai avut și cum sunt ele acum? Pare că este și o lună a premierilor.  Ce a fost bine, ce trebuie să schimbi pentru anul viitor ... sunt teme de meditație pentru un bun antreprenor, la final de an. Apropo!

Luna aceasta este cel mai bun moment pentru un bilanț. Nu acela legal, unde trebuie să pui cifre. Este despre bilanțul așteptărilor tale. Oameni, investiții, așteptări și rezultate. Este despre ceea ce ți-ai dorit la început de an. Apoi, toate acestea se vor transforma în alte dorințe pentru 2023. Cred că cel mai bun lucru pe care îl poți face în această lună este să te concentrezi pe viitor. Da! Acum poți să visezi, să-ți faci noi planuri, să ai noi obiective, realiste. Mereu învățăm din greșeli.

Cu ce vine Moșu’? În primul rând cu satisfacția de a fi trecut peste un an dificil, după o pandemie devastatoare pentru multe domenii. Se tot spune că o afacere este cu atât mai solidă cu cât trece prin mai multe momente grele. Atunci se vede adevărata forță și stabilitate. Aceste minunate cadouri de sărbători sunt doar o proiecție a cea ce am realizat. Ușor sau mai greu, cu rezultate peste sau sub așteptări. Nimic nu este imposibil atunci când vrei!

Moșu’ vine cu acele mult așteptate cadouri? Poate! Se aprind luminițele prin orașele și toate aceste luminițe sunt un motiv de bucurie, mai ales pentru cei mici. Pentru noi, cei din zona antreprenoriatului, aceste luminițe sunt un motiv de gândire. Avem o echipă performantă? Avem o direcție care să ne ajute în dezvoltare? Ce păstrăm sau ce schimbăm pentru anul care va să vină?

Hai să avem un tonus optimist! Hai să ne imaginăm că vine un 2023 cu rezultate mai bune, cu performanțe remarcabile. De ce, nu? Luăm o pagină albă, exact ca o zi de iarnă, apoi punem “pe curat” toate gândurile noastre. Știi tu ... treaba aia cu mai și mai. Încercăm să redesenăm afacerea pe noi obiective și strategii. Aducem elemente noi, gândim politici comerciale adaptate vremurilor noi și sigur vom merge mai departe.

Cu ce vine Moșu’? Sigur are el ceva care să te facă să zâmbești! O strategie nouă sau ceva idei pentru schimbare. Oricum, totul în ziua de astăzi este despre tehnologie și schimbare. O schimbare prin care să aduci acel vibe nou în afacerea ta. Deci? Hai să trecem la treabă, chiar dacă sărbătorile de iarnă pare că bat la ușa ta. Stăm relaxați și privim în viitor. Construim echipe de performanță, câștigăm încrederea clienților sau cucerim noi piețe. Până la urmă, ca și aceste sărbători, totul este despre speranță.

Morala episodului de astăzi? Este despre credință. În fiecare zi credem că se poate. În fiecare zi încercăm să dăruim bucurie celor de lângă noi, fie că este despre angajați sau familie. Împreună putem face lucruri și fapte mai bune, împreună putem merge mai departe, în acest parcurs antreprenorial plin de provocări. Dar ce ar fi  succesul fără provocări? Da! Moșu’ este mereu cel care aduce daruri. Dar? Și noi putem să dăruim ceva atunci când avem credința ... că se poate.

Suntem echipa Geseidl și împreună cu tine căutăm soluții inteligente și inovații pentru dezvoltarea afacerilor în România. Nu este greu, nu este imposibil. Trebuie doar să concentrăm pe acțiuni cu adevărat importante.

www.geseidl.ro

About Us

geseidl logo

Smart solutions for business development in România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania

Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. All Rights Reserved.