Când sistemul medical pare “la pământ”,  noi trebuie să fim “la înălțime”!

Când sistemul medical pare “la pământ”, noi trebuie să fim “la înălțime”!

Te salut,

Sunt Constantin Popa, fondatorul AGSS și te invit, timp de două minute, să citești acest scurt mesaj, pentru ca la final să înțelegi valoarea implicării tale.

Cu puțin timp înainte de pandemie, spuneam că afacerile sunt făcute de oameni, cu oameni și pentru oameni. Apoi, a venit pandemia cu tot felul de probleme, dar cea mai importantă fiind cea medicală.

Tot pandemia și izolarea ne-a redefinit noțiunea de speranță și ajutor. Ajutorul nostru, a celor care înțelegem că indiferența nu este o soluție. Da, banii pot cumpăra sănătate.

După o discuție cu directorul medical al Spitalului CF din Ploiești , Dr. Totolici, am înțeles că aici este nevoie urgentă de o nou stație de oxigen, cu o capacitate de peste 20 mc, pentru că toată rezerva actuală este asigurată cu butelii închiriate. Șansa la viață a celor internați la ATI depinde de acest oxigen. Prețul unei noi stații este de aproape 500.000 lei, iar spitalul nu are fonduri alocate.

AGSS - Asociația Geseidl pentru Sport și Sănătate a luat ființă din dorința de a se implica în viața comunității din Ploiești, pentru a promova sănătatea prin mișcare și sport.

Înainte de pandemie, am lansat proiectul de construcție a unui mini-teren sportiv pentru copii, în parteneriat cu primăria Ploiești și am reușit să strângem aproape 250.000 de lei. Acum, acești bani sunt mult mai utili pentru noua stație de oxigen de la Spitalul CF Ploiești, dar nu și suficienți.

Mai este nevoie de încă 250.000 de lei. Donează și tu pentru acest proiect medical al Spitalului CF Ploiești. Nu contează suma, contează dorința ta de a fi “la înălțime” și de a reda speranța oamenilor.

Donația se poate face atât prin completarea declarației D230 (împreună cu împuternicirea) cât și prin virament direct către

ASOCIAȚIA GESEIDL PENTRU SPORT ȘI SĂNĂTATE

Cont: RO79RNCB0205152805510001, BCR Ploiești.

Ne mobilizăm să împărțim bucurii, pentru ca la final să adunăm zâmbete. Asta știm să facem, asta te rugăm și pe tine să faci, alături de noi." Constantin Popa, Coordonator Proiect

Telefon : +40720470030 / Email : [email protected]

Mai multe informații găsești aici https://geseidl.ro//doneaza

About Us

geseidl logo

Smart solutions for business development in România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania

Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. All Rights Reserved.