Antreprenori în ceață

Antreprenori în ceață

Antreprenori în ceață

“Marsala 18-1438”. Unde duce busola?

Hai că nu e greu! Se apropie vineri 13, când mai toți comercianții se înghesuie la reducerile colosale. Oare?

Băi frate! (nr. Black Friday), este ceva de speriat cu treaba asta abracadabrantă. De această data, BF-ul este chiar vineri. Ce surpriză plăcută! Am tot văzut Black Friday marțea sau joia. No!

Tema noastră din astă’ zi, nu are treabă cu acest minunat BF, dar scoatem bagheta magică și încercăm să facem puțină lumină prin situația încâlcită a unui antreprenor prin pandemie. Nimeni nu știe ce, cum și până când. Ceață totală și afară și în multe business-uri.

Cum ieșim din această ceață?

Păi, o chestie ideală ar fi busolă, condiția esențială fiind să știi destinația (obiectivul). Cel mai important beneficiu dat de această busolă este încrederea care te ghidează să mergi pe o direcție sigură și te poți concentra pe doar pe acele acțiuni relevante. Pare simplu, pare din cărți, dar pare că funcționează.

Știi treaba aia cu … “ai grijă ce-ți dorești?” Exact! Dacă focusul și încrederea scad, atunci nu ai cum să speri la rezultate mai bune, nu zic excepționale să nu par ieșit de pe traseu.  Hai să urmăm o schemă simplă de tratament! Dacă tu, ca antreprenor, ești încrezător în ceea ce faci (ai busola cu tine), angajații tăi vor capta această siguranță și vor fi mai motivați să tragă la rezultate. Apoi, cum ai reacționa atunci când ai în față pe cineva debusolat și împovărat de probleme. Vai, … săracul de el! Nu sună prea bine, nu?

Nimeni nu spune că este ușor, dar nici imposibil. Așa cum am tot spus, oamenii fac diferența, mai presus de robotică sau inteligența artificială.

Adună-ți echipa în jurul tău, stabilește acțiuni simple pe un traseu scurt, care să-i motiveze. Un pas mic și bine făcut, înseamnă o încredere mai mare. Încrederea aduce rezultate!

Această scrisoare este una scurtă, pentru ca tu să-ți găsești propria busolă, care să te scoată din ceață. Ai o direcție, ai o echipă, ai un singur cuvânt, simplu și relevant: „încredere”. Cu busola înainte!

Morala acestui episod?

Ești ceea ce gândești

Și dacă tot am început tema cu minunatul BF, eu zic că meriți o reducere de 100% pentru următorul sfat:

Crede în tine, în tot ceea ce faci, în fiecare zi!

Până la următoarea întâlnire, îți doresc să ai cea mai bună direcție a succesului, indiferent de vreme sau vremuri.

Suntem Geseidl Consulting Group, o afacere de familie care înțelege și respectă valorile parteneriatului, indiferent de provocări. Serviciile noastre reprezintă o valoare a succesului de peste 15 ani, alături de cei mai buni clienți.

About Us

geseidl logo

Smart solutions for business development in România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania


Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. All Rights Reserved.