Q4 – Despre perfecțiune

Q4 – Despre perfecțiune

Q4 – Despre perfecțiune

Salutare! De mâine, intrăm pe ultima sută de metri pentru închiderea unui nou an antreprenorial, poate unul extrem de dificil, plin de provocări. Dar asta e treaba cu business-ul! Știi cum se zice ... pierzi, câștigi, negustor te numești. Ok!

Și cum nu totul se rezumă doar la intuiție, socoteala de acasă trebuie să se potrivească și cu ... cea din târg. Știu! La început de an ne facem planuri, avem obiective mărețe, dar și costuri pe măsură. Resursele sunt din ce în ce mai scumpe iar presiunea pe vânzări este din ce în ce mai mare. Și la final? Păi ... la final nu trebuie să dea  „cu virgulă”, cum se spune.

Astăzi am ales un lider culinar inspirațional, așa ca să degustăm ceva din secretele succesului „fine dining”. Vorbim despre ANNE-SOPHIE PIC care, la vârsta de 53 de ani, a recâștigat trei stele Michelin în bucătărie. Wow! De ce asta? În primul rând pentru că bucătăria modernă se detașează clar de vechiul concept legat de cratiță. Vorbim despre pasiune și condimente pentru succes, vorbim despre perfecțiune.

Nu întâmplător am ales acest subiect. Da, este clar că peste tot în lume, modelul „cooking show” face audiență. Dar asta nu este cel mai important lucru. Aici este vorba despre transformare, despre trecerea de la o mâncare banală la o experiență culinară. Așa este și în afacerea ta! Totul se transformă. De la atitudinea angajaților orientați către eficiență la atitudinea clienților orientați către valoare.

Nimic nu mai este cum a fost ... odinioară. Ești pregătit pentru „next level”?

Ce înseamnă succesul ANNE-SOPHIE PIC cu trei noi stele Michelin în bucătărie? În primul rând pasiunea pentru ceea ce face și tocmai această pasiune înseamnă perfecțiune. Apoi, există respectul față de acei clienți care sunt în căutarea unor noi experiențe culinare. Toate acestea aduc „la pachet” și succesul.

Revenind ...

Revenind la parcursul nostru antreprenorial „Made in România”, este bine să înțelegem această lecție a perfecțiunii. Nu mai este loc de ... lasă că merge și așa! De multe ori avem tendința nativă de a face managementul afacerii „pe genunchi” sau pe „bâjbâite” pentru că merge și așa. Nu cred că mai este loc pentru asta, daca vrem perfecțiune sau performanță.

Micile detalii ale unei afacerii sunt acum extrem de importante și fac diferența.Da, intrăm în ultimul trimestru al anului 2022, și fiecare dintre noi vrea să tragă o linie, pe plus.

Dar asta este doar o consecință a ceea ce am știut să facem. Acest plus vine doar din modul prin care am atras oameni performanți în afacerea noastră, am investit în tehnologie și am adus calitate în produsele sau serviciile vândute. Eficiența va face diferența. Nimeni nu este dispus să plătească mult pentru puțin.

Morala episodului de astăzi? Simplă! Q4 – Perfecțiune . Mai sunt doar trei luni pentru a închide acest an pe plus. Da, costurile cresc pe zi ce trece, investițiile sunt din ce în ce mai scumpe, dar decizia este una singură. Să dezvoltăm afacerea. Este pentru fiecare dintre noi. Aici nu e timp și loc pentru văicăreli sau vinovați. Este despre cum ne condimentăm afacerea astfel încât să obținem succesul, indiferent de vreme sau vremuri.

Deci? Gustul succesului este mai mult decât o provocare pentru o zi, o lună, un trimestru sau un an. Este obsesia pentru perfecțiune!

Suntem echipa Geseidl și împreună cu tine căutăm soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerilor în România. Nu este greu, nu este imposibil. Trebuie doar să concentrăm pe acțiuni cu adevărat importante. ww.geseidl.ro

About Us

geseidl logo

Smart solutions for business development in România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania


Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. All Rights Reserved.