Continuăm împreună

Continuăm împreună

Dragii noștri prieteni,

Din această săptămână am ales să facem o schimbare majoră în cultura noastră organizațională. În pragul aniversării celor 15 ani de activitate, ani parcurși împreună cu mulți dintre voi, Geseidl Euro Finance Consulting se transformă în Geseidl Consulting Group (GCG).

Nu este doar o schimbare de nume, este o schimbare de atitudine și viziune, o schimbare ce va aduce mai multă prospețime și valoare serviciilor noastre. Geseidl Consulting Group este format din cele 6 firme performante cu activități complementare și va fi dezvoltat în acest an cu încă două noi firme specializate în IT și “inteligență artificială”.

Ca o afacere de familie, ajunsă la a doua generație, am parcus toți acești ani oferind, în principal, servicii de contabilitate pentru firmele partenere și crescând generații de specialiști în domeniu. A fost o perioadă de continuă creștere, atât ca cifră de afaceri cât și ca experiență profesională.

Acum, ca o echipă antrenată pentru succes, considerăm că am ajuns la o maturitate profesională care ne ajută să vă oferim mult mai mult. Pentru a susține dezvoltarea clienților noștri, am consolidat serviciile de audit, consultanță fiscală, consultanță management și alte servicii specializate.

Noua noastră atitudine are la bază misiunea Geseidl Consulting Group, prin care ne angajăm să oferim soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerilor în România. Da, soluții inteligente. Pentru această misiune ne pregătim în fiecare zi, pentru aceste soluții ne dorim să fim mai buni, în fiecare zi, în tot ceea ce facem.

Vom continua să păstrăm valorile esențiale care ne-au consacrat: inovație, organizare, mentorat și perseverență.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată până acum și ne dorim să rămânem împreună cu voi, pentru că în afaceri, ca și în viața personală, susținem valorile familiei pentru multe generații.

Cu drag,

Echipa Geseidl Consulting Group (GCG)

About Us

geseidl logo

Smart solutions for business development in România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania


Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. All Rights Reserved.