Am lansat un parteneriat cu Georgian Godeanu, în zona de Business Development.

Am lansat un parteneriat cu Georgian Godeanu, în zona de Business Development.

Geseidl Consulting Group mizează pe dezvoltare și a lansat un parteneriat cu Georgian Godeanu, în zona de Business Development.

Suntem convinși de faptul că piața pe care noi activăm, de peste 15 ani, este una în continuă creștere și viziunea antreprenorilor s-a schimbat foarte mult în ultimii ani. Dacă în trecut, serviciile de contabilitate reprezentau cea mai mare pondere a solicitărilor primite, acum discutăm despre servicii integrate de contabilitate, fiscalitate, management, resurse umane și IT.

Practic, ceea ce ne definește întreaga activitate se rezumă acum la o singură direcție.

Soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerilor.

Georgian Godeanu are multă experiență în zona antreprenorială și cunoaște foarte bine nevoile actuale ale acestui segment. S-a alăturat echipei noastre pentru că este motivat de noile provocări și are convingerea că viața începe cu adevărat la vârsta de 40 de ani.  Ca și restul echipei GSG, crede în valorile morale, sociale și în dezvoltarea prin educație.

„În acest moment, pentru mine este important să fac acele lucruri și activități care îmi plac, care îmi aduc bucurie și energie. Este foarte important pentru mine să mă înconjor de acei oameni care mă inspiră, oamenii cu suflet bun, sinceri, modești, optimiști, oamenii cărora le pasă de ceilalți și pe care te poți baza”, ne-a spus Georgian la prima noastră întâlnire.

Obiectivul acestui parteneriat este să aducă mai mult focus asupra vânzărilor GSG prin înțelegerea beneficiilor de către antreprenori și nu doar prin cel mai mic preț. În definitiv, antreprenorii vor să cumpere rezultate care să-i ajute la realizarea obiectivelor de dezvoltare.

Cu munca de zi cu zi, noi ne concentrăm mai mult pe calitatea și relevanța serviciilor oferite, iar Georgian are toate calitățile profesionale de ne ajuta să integrăm aceste servicii în afacerile antreprenorilor.

În ultimii ani, Georgian a activat în zona de antreprenoriat, IT, a fondat o comunitate de afaceri în Ploiești (Clubul de Networking, actual Bizz Club) și începând cu luna noiembrie 2019, s-a alăturat Asociației Prahova în Acțiune.

Despre noi

geseidl logo

Soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerilor în România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania


Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. Toate drepturile rezervate.