Lime Punch Colour. Refresh Your Business

Lime Punch Colour. Refresh Your Business

Suntem în plină vară și dorința ta de vacanță este din ce în ce mai mare.

Așadar, în episodul de astăzi o să vorbim despre o culoare, ceva mai răcoritoare.

Lime Punch

E! Simți deja briza succesului, nu? Hai să nu ne îmbătăm cu apă rece, așa că discutăm despre această culoare doar ca un pretext pentru înțelege că am trecut de jumătatea anului și afacerea ta are nevoie de rezultate.

Da, a fost o perioada complicată dar asta nu te împiedică să mergi mai departe.

Nu te abate de la drumul tău! Este cel mai important sfat pe care ți-l pot da.

Poți ajusta traseul, poți face ceva modificări de strategie dar destinația trebuie să rămână acolo, fixă. Dacă vrei, e la fel ca la  WAZE, cu reconfigurare traseu.

Afacerea ta are o misiune și obiective SMART (pe bune) pentru care trebuie să “lupți” zi de zi.

Tema zile este despre resurse

Și cred că cel mai bine este să vorbim în principal despre oameni, tehnologie și proceduri.

E simplu. Oricât de clare ar fi obiectivele afacerii tale, acestea pot fi atinse doar cu oameni specializați, tehnologia care să elimine munca repetitivă și proceduri care să optimizeze fluxul afacerii. Știu, la toate astea mai ai nevoie și de bani, dar nu este subiectul acestei discuții.

Încearcă să aduci oameni buni în afacerea ta și nu face compromisuri de tipul “lasă că mă descurc și cu el”. Nu este cea mai bună atitudine pentru succes.

Succesul are nevoie de specialiști, chiar dacă aceștia par scumpi. Nu sunt scumpi, sunt oameni care fac performanță pentru afacerea ta.

Dacă vrei, putem discuta despre asta în programele noastre de HR pentru succes. Trebuie doar să intri pe https://geseidl.ro/consultanta-hr și să ne dai un mesaj.

Tehnologia a devenit, în ziua de azi, un adevărat „aur”. Tehnologia rareori greșește, nu are concediu medical și a devenit din ce în ce mai accesibilă, chiar și pentru afaceri mici.

Nu pleca la drum cu presupunerea că tehnologia este doar pentru firmele mari. Tehnologia te ajută să te dezvolți mult mai rapid, indiferent de mărimea afacerii. Nu te plânge, caută!

Vrei performanță? Ridică privirea și conectează-ți cât mai rapid afacerea la noua tehnologie! https://geseidl.ro/servicii-it

Proceduri? Inițial, eu am fost cel mai mare oponent al procedurilor. Pe bune? Reguli, reguli și iar reguli. Unde este inventivitatea sau creativitatea? Ei bine, ulterior am înțeles cum stă treaba asta, cât de mult timp câștigi și cum crești eficiența afacerii.

Procedura înseamnă ordine, iar ordinea înseamnă succes.

Asta trebuie să știi atunci când vrei să refuzi aplicarea procedurilor. Vrei să fii creativ? Fă o procedura mai bună, mai eficientă!

Aceasta a fost tema discuției de astăzi pe culoarea Lime Punch,  despre succes prin oameni, tehnologie și proceduri.

Sigur știai despre toate astea, poate nimic nu este nou din tot ce am spus aici, dar întrebarea rămâne.

Cât aplici tu din toate astea, zi de zi, în afacerea ta? Despre asta este vorba.

Până la un nou episod, îți doresc să ai zile frumoase, cu gânduri bune și acțiuni de succes!

Suntem Geseidl Consulting Group, o afacere de familie care înțelege și respectă valorile parteneriatului, indiferent de provocări. Serviciile noastre reprezintă o valoare a succesului de 15 ani, alături de cei mai buni clienți.

www.geseidl.ro

Despre noi

geseidl logo

Soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerilor în România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania


Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. Toate drepturile rezervate.