Servicii IT

Servicii IT

Serviciul IT este destinat exclusiv clienţilor noştri permanenţi, pentru că întotdeauna construim parteneriate solide, pe termen lung.

Serviciul vine la pachet cu Programul de Gestiune a Stocurilor, fluxurilor de numerar şi management al producţiei. Este un program gratuit pentru clienții noștri, dezvoltat și întreținut de Geseidl.

Domeniile de competență pentru serviciul IT

  • Consultanţă şi asistenţă la achiziţionarea de echipamente hardware;
  • Consultanţă în alegerea sistemului informatic necesar activităţii;
  • Consultanţă şi asistenţă în implementarea de sisteme integrate (ERP);
  • Instalări hardware şi mentenanţă;
  • Migrări de sisteme IT;
  • Soluţii de backup şi redundanţă.

 

Nu contează mărimea afacerii, capitalul sau industria în care activează compania ta.

Noi te putem ajuta să lucrezi mai inteligent, pentru atingerea obiectivelor.

Hai să vorbim despre dezvoltarea afacerii tale!

 

Persoane contact


Poza Robert Popa

Robert Popa

Managing Partner
Senior Business Analyst, Senior Auditor

De profesie inginer, sunt parte din echipa Geseidl din ziua în care totul era doar pe hârtie. Idei, dorințe, ambiții și speranțe. Trag linie și rezultă o mică afacere cu 4 angajați, toți membrii ai familiei. Dar asta se scria acum 15 ani.

Astăzi, în calitate de administrator și director general, mă simt mai aproape de poziția unui mentor al întregii echipe Geseidl, echipă ce numără 30 de angajați. Chiar dacă am crescut și acum suntem o companie națională, spiritul familiei nu a dispărut din cultura noastră organizațională. Ba mai mult, acest spirit a fost transmis și clienților prin parteneriate solide, bazate pe încredere și respect.

Specializările mele ca auditor financiar, expert evaluator, auditor de calitate, managementul calității, expert contabil și inginer programator, mă ajută să pot avea o privire obiectivă asupra celor mai importante fluxuri operaționale din business.

Îmi plac provocările și mereu am adus în firmă dorința de a face ceva nou, ceva care să crească eficiența, ceva care să ne facă viața profesională mai frumoasă. Cea mai mare pasiune a mea este Inteligența Artificială și îmi doresc lansarea unu proiect nou pe această temă.

Dincolo de afaceri, îmi iubesc familia, îmi place să fac sport și să cânt la pian. Toate acestea sunt o artă.

Motto-ul meu: „Să fiu mai bun în fiecare zi, în tot ceea ce fac.”

Telefon+40 720 470 006
Emailrobert.popa@geseidl.ro