O piesă de teatru

O piesă de teatru

O piesă de teatru

Pare ceva banal, într-o lume digitalizată cu Wi-Fi, Bluetooth, 4K și 5G? Poate! Dar în spatele unei piese de teatru este multă muncă, creativitate și pasiunea unor oameni care știu să-ți transmită o emoție, greu de egalat. Da, în seara asta am văzut o nouă piesă de teatru. Nu contează unde, nu contează ce piesă. Contează doar ceea ce simți în acele momente. Recomand! :)

Potrivit datelor istorice, prima piesă de teatru în limba română a fost jucată pe data de 27 decembrie 1816, la Iași, în casa hatmanului Costachi Ghica și a fost intitulată „Mirtil și Hloe”. Chiar și după mai bine de 200 de ani, esența acestei arte a rămas neschimbată.

Dar ce treabă are asta cu antreprenoriatul? Simplu! Un scenariu (plan de afaceri) bun împreună cu o echipă dedicată și pasionată înseamnă un spectacol pe cinste. Nu mă referi aici doar la profit, mă refer la vibe-ul afacerii tale pe termen lung. Trăim într-o perioadă hibridă în care fundamentele clasice și sănătoase se îmbină cu tehnologia și viteza. E ca o scenă modernă pe care joacă doi actori, unul în vârstă cu multă experiență și altul tânăr plin de energie verde. Un adevărat spectacol!

Morala? Nu uita că emoțiile stau la baza multor procese decizionale, dar și la construcția unui brand de succes pe termen lung. Și aplauzele publicului (clienților) înseamnă recunoașterea unei piese bine pusă în scena antreprenoriatului. Asta este adevărata artă în afaceri.

Echipa GSG Art

Specialiști în dezvoltarea afacerilor din România.

Despre noi

geseidl logo

Soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerilor în România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania

Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. Toate drepturile rezervate.