Social Responsibility

Corporate Social Responsibility #CSR

Asociația Geseidl pentru Sport și Sănătate

Cine suntem și ce ne dorim să facem? 

Ne pasă de cei de lângă noi, oferim încredere și siguranță celor care înțeleg că mișcarea este motorul pentru o lume mai bună, mai sănătoasă.

Cum reușim să facem lumea mai bună, viața mai frumoasă tuturor? 

Prin lucruri mici, făcute în fiecare zi, din ce în ce mai bine, punând umărul alături de cei de lângă noi în toate proiectele realizabile în care ne putem implica.

În noiembrie 2016 am reușit să înființăm Asociația Geseidl pentru Sport și Sănătate, prin care susținem proiectele sportive ale comunității și să încurajăm cât mai multă lume să creadă în sport, în orice formă: ca părinte care își susține copilul la un mic eveniment, ca tânăr care dorește să se afirme în activitatea sportivă, ca echipă acolo unde mai mulți entuziaști își stabilesc performanța ca obiectiv comun.

Avem alături de noi mai mulți antrenori, fiecare activând în cluburi sportive de renume național în ciclism și atletism cu rezultate deosebite și medalii internaționale. În mâna lor și cu ajutorul nostru, copii talentați pot ajunge campioni naționali sau internaționali, iar ceilalți din cluburile respective pot duce o viață de sportiv, o viață sănătoasă, un model pentru tânara generație. Acești tineri ne sunt un model prin pasiunea pe care o au pentru sport și performanță încondițiile în care nu au sprijin decât din familie.

Vrem,ca prin sport, să aducem nu doar sănătate celor care îl practică dar și socializarea care vine cu orice eveniment sportiv! Să ne cunoaștem și în afara facebook-ului, a whatup-ului și sms-urilor.

Să ne cunoaștem în afara întâlnirilor de afaceri și să ne îmbogățim viața cu prietenii frumoase!

Dacă îți place ideea noastră și vrei să ajuți este foarte simplu!

Vino alături de noi ca voluntar, sponsor sau chiar doar cu idei de acțiuni.

Cum poți fi voluntar?

Oferindu-te ca voluntar, nu? Dacă îți plac ideile noastre și vrei să participi alături de noi, trimite-ne un email la voluntariat@geseidl.ro! Avem nevoie de ajutorul tău și te așteptăm cu drag!

Ai idei de proiecte?

Am fost implicați în organizarea de evenimente publice și am participat la multe competiții, atât ca sportivi cât și ca organizatori și mai recent părinți! Dar, pe lângă ideile noastre, orice idee nouă este bine venită.

Ești proprietarul unei afaceri sau decident într-o companie mare?

Vino alături de noi  să sponsorizăm o dorință, o pasiune, o performanță.

Impreună putem aduce susținerea și bucuria viitorilor campioni. Vino alături de noi!

Suntem aproape de a finaliza primul teren de minifotbal pentru copii din parcul Nord, Ploiești.

Un proiect început din dorința de a oferi copiilor perspectiva mișcării dar și a performanței. Poate un viitor campion sau un număr 10 pe tricoul naționalei de fotbal? Noi facem primul pas și dăm o prima pasă decisivă, apoi viitorul va fi al lor.