Opaiț sau led?

Opaiț sau led?

Opaiț sau led?

Gata cu sărbătorile, zile libere și fripturica de toate soiurile, cu sau fără salată. Am luat lumină, poate ne-am și rugat dar cu siguranță ne-am bucurat câteva zile libere. Și încă ceva ... supermarket-urile au duduit de clienți. Cam despre asta este vorba în aceste zile. Sărbători să fie, că noi găsim mereu ceva de făcut și de cumpărat. ????

Care este faza cu opaițul și ledul? Hm! Fix înainte de Paște am avut o acțiune cu tinerii studenți de la Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești, adică mai tinerii aspiranți la un viitor, un viitor loc de muncă prin care să susțină o carieră și o familie. A fost ceva de genul ... față în față cu realitatea. Ce vor studenții și ce vrea un angajator? Cum transformi un vis în realitate? Cu siguranță, noi ca antreprenori, avem nevoie de acești studenți să-i creștem și să se dezvolte ca viitori oameni maturi. Cu siguranță absolvenții au nevoie de susținere, pentru că mereu există un început.

Pe vremuri, copiii au învățat la un vechi opaiț. Pentru cei care nu știu ce înseamnă asta, și cred că mulți sunt cei care nu știu, opaițul ... era o lampă mică, primitivă, care lumina cu ajutorul unui fitil introdus într-un recipient umplut cu seu, ulei sau untură. Daaaa! Și ce să vezi? O parte dintre acei copii au devenit dascăli ai bunicilor sau părinților noștri. Acel vechi opaiț a fost sursă de inspirație pentru dezvoltare, chiar o sete de cunoaștere. Apoi, a venit și tehnologia. Mai un bec, mai un telefon și în cele din urmă led-ul. Adică celebrul led care astăzi ne „bucură” viața 8k și AI. Grea dilemă, de digerat. Toată această tehnologie este oare un progres pentru omul contemporan?

Știm cu toții că folosirea excesivă a tehnologiei scade capacitatea de concentrare. Este multă, poate prea multă, informație venită buluc pentru creierul unui om și cu o lumina excesivă RGB. Te mai și miri că ochii tinerilor sunt din ce în ce mai afectați.

Morala episodului de astăzi este despre concentrare și despre o afacere de succes, bazată în primul rând pe dorință și mai puțin pe tehnologie. Este dorința tinerilor de a avea o viață socială și o satisfacție profesională. Așadar, pornim de la o antiteză formată parcă dintr-o singură lumină. Și, paradoxal, tocmai aici trebuie să facem lumină. Un trecut glorios cu un banal opaiț, un prezent pe bază de led dar superficial și viitor care tinde către o inteligență artificială. Wow! Și totuși, vorbim despre o dorință firească. Succesul antreprenorului și succesul tinerilor, fără prejudecăți tehnologice.

Echipa GSG Art

Specialiști în dezvoltarea afacerilor din România.

Despre noi

geseidl logo

Soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerilor în România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania


Copyright ©2017-2025 Geseidl Consulting Group. Toate drepturile rezervate.