Ziua Planetei Pământ. Made in World

Ziua Planetei Pământ. Made in World

Ziua Planetei Pământ. Made in World

Wow! Renunțăm astăzi la o călătorie, pentru o anumită destinație și ne concentrăm asupra întregului Pământ. Nu este deloc o simplă formalitate aniversară, dacă ne gândim la faptul că vorbim despre aproape de 8 miliarde de oameni. (22 aprilie, Ziua Planetei Pământ)

De ce ne gândim la această zi? Pentru simplu fapt că aici sunt toate resursele noastre. Poate nu știm prea bine să prețuim aerul sau apa, până în ziua în care acestea ar putea să fie insuficiente sau pur și simplu să dispară. Da, sună aproape dramatic dar cam așa este. Ne obișnuim cu lucrurile uzuale, de zi cu zi, fără să le acordăm prea multă importanță. Rezultatul?  Indiferență.

În cele din urmă este vorba despre oameni, despre cei aproape 8 miliarde de oameni care speră la o viață normală sau mai bună, de ce nu? Chiar și noi facem parte din această cifră magică.

Dar ce înseamnă o viață mai bună? Aici intervine antreprenoriatul. O viață mai bună înseamnă să ai un venit mai bun, adică să fii mai productiv. Și nu este vorba despre exploatare forței de muncă, este vorba doar despre eficiență și salariu. Ce ecuație simplă!

Fiecare antreprenor, pe termen lung, are responsabilitatea unui echilibru între eficiența angajaților și salariile plătite. Uneori, asta devine chiar o povară. Salariile se plătesc mereu la timp, dar cu ce preț? Aici intervine marea dilemă? Cum îți stabilești salariile și care este nivelul de performanță pe fiecare salariat, astfel încât afacerea să fie sustenabilă pe termen lung? Această ecuație dă, mai mereu, bătaie de cap antreprenorilor.

Evident, orice angajat cere un salariu fix și cât mai mare, pentru că are nevoie de un mod de viață cât mai bun. Este normal să fie așa! De cealaltă parte, antreprenorul face calcule de eficiență. Cât și de ce?

Bun! Sunt afaceri în flux, care se bazează pe acțiuni repetitive și bine normate ca timp. Aici angajatul își face treaba, în cele 8 ore de lucru, pentru un salariu fix. De ce ar face mai mult pentru afacerea ta? Aici intervine abilitatea ta de antreprenor să-l motivezi. Poate că angajatul tău vrea să ofere mai mult sau vrea să-i fie recunoscută capacitatea. Aici tu trebuie să știi cât mai multe lucruri despre „acel” angajat, pentru că orice afacere de succes are nevoie de oameni motivați care să “tragă” la rezultate remarcabile. Nu este normal să încurajezi doar muncă de rutină, fără o valoare adăugată, o muncă bazată pe cartela de ore lucrate. Asta nu înseamnă performanță și nici dezvoltare.

Morala? A fost Ziua Planetei Pământ”, o planetă ce trebuie gestionată eficient de oameni, pentru oameni.

O planetă care ne oferă suficiente resurse pentru a fi performanți, fără risipă și ignoranță. Pur și simplu eficient!

Că tot vorbim despre acest subiect, să nu uităm de echipa noastră de voluntari de la Asociația Geseidl pentru Sport și Sănătate , care “luptă” în fiecare zi, pentru orice donație. Scopul? A chiziția unei noi stații de oxigen la Spitalul CF din Ploiești.

După organizarea unor evenimente sportive de mici dimensiuni, am demarat, în parteneriat cu Primăria Ploiești, un proiect de strângere de fonduri pentru amenajarea unui miniteren combinat pentru copii și am strâns până în prezent suma de aproape 250.000 lei.

Schimbările majore determinate de pandemie precum și evenimentele tragice din ultimul timp ne-au făcut să regândim oportunitatea proiectului. După o analiză cu conducerea Spitalului CFR – Ploiești, am identificat că este mult mai benefic pentru comunitate implicarea Asociației într-un proiect privind asigurarea resursei de oxigen pentru spital.

Aici este nevoie de o nouă stație de oxigen cu o capacitate de peste 20 mc (în prezent rezerva se asigură cu butelii închiriate).

Întrucât prețul unei astfel de instalații este de aproximativ 500.000 lei, te invităm alături de noi să donezi în contul: RO79RNCB0205152805510001, BCR Ploiești.

Și tu poți face parte din această echipă fantastică! Și tu poți ajuta ! Trebuie doar să vrei să donezi. Mai este nevoie de încă 250.000 de lei pentru ca cei internați la secția ATI să poată spera la sănătate.

Pentru detalii, sună la 0720-470-030 - Popa Constantin, Manager Proiect sau vezi pagina https://bit.ly/39ulZK7

Suntem echipa Geseidl și împreună cu tine căutăm soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerilor în România. Nu este greu, nu este imposibil.

Trebuie doar să concentrăm pe acțiuni cu adevărat importante.

www.geseidl.ro

About Us

geseidl logo

Smart solutions for business development in România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania


Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. All Rights Reserved.