Restart!

Restart!

Restart!

Începem un nou sezon de călătorii antreprenoriale prin lume, un proiect marca Geseidl Art.

Salutare!

Tocmai ce ne apropiem să închidem „scurta” vacanță de vară și să ne apucăm de noul nostru traseu antreprenorial, prin lumea largă. Și ... să vezi ce mică e lumea! J

Ești aici cu noi?

Cum la începutul fiecărui an școlar se strigă prezența, nu ar fi rău să facem si noi asta, nu?

În cele din urmă, si noi suntem pe zona de cultură și educație antreprenorială.

Așadar? Dacă ești online și citești acest mesaj, dă click aici și bifăm imediat prezența ta.

https://bit.ly/3zTlTXw

Revenim la bunele noastre obiceiuri cu învățături de business și „apucături” antreprenoriale, mai mult sau mai puțin eficiente, mai mult sau mai puțin balcanice. Tot colindăm prin lume și încercăm să aflăm ce au ei și nu avem noi. Spuneam, într-o scrisoare anterioară, că de multe ori avem un obicei involuntar de victimizare. Că aia nu e la noi, că aia nu se putea, că aia au altceva și tot așa. Nu! Totul este cu și despre noi, nu despre scuze și văicăreală. Antreprenoriatul este pentru cei care au încredere, viziune și curaj.

Bun! După ce în primul sezon ne-am plimbat aproape prin toată Europa, astăzi avem doar o mică scrisoare de introducere pentru noul nostru sezon. Va fi o colecție de toamnă-iarnă, în care vom călători prin zona asiatică să înțelegem de ce cultura japoneză înseamnă calitate sau dacă afacerile americane seamănă cu ce vedem prin filme.

Va fi o călătorie extrem de interesantă din care sperăm să avem multe de „băgat la cap”. Întotdeauna este loc de mai bine și rolul acestor scrisori, după cum am mai spus, este acela de a vă da teme de gândire asupra unor chestii extrem de banale, dar pe care mai mereu le trecem cu vederea, din „lipsă de timp” (a se înțelege bine sensul acestor ghilimele).

Dar până săptămâna viitoare vă dorim un week-end fabulos!

Suntem echipa Geseidl și credem că putem fi mai buni, în fiecare zi, în tot ceea ce facem împreună cu voi.

About Us

geseidl logo

Smart solutions for business development in România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania


Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. All Rights Reserved.