O legendă pentru viitor

O legendă pentru viitor

O legendă pentru viitor

Hei! Bine v-am regăsit! Sper că bine și sănătoși. :)

De astăzi, începem un nou sezon de toamnă-iarnă cu lideri și antreprenori. A trecut o vară, cu ceva soare și poate ceva relaxare. Gata!

Începem în forță pe final de trimestru 3 și chiar de an. Avem obiective (SMART), dorințe aprinse și încrederea că, după o pandemie aproape devastatoare, afacerea noastră va fi iar una epică. De ce nu?

Am terminat primul sezon cu un subiect parcă providențial „Lideri pentru viitor”. Ne păstrăm toate speranțele și mergem mai departe. Astăzi avem ca subiect principal devotamentul și treaba aia cu eticheta, pentru că o avem ca lider pe ... regretata Regină Elisabeta a II-a, cu cea mai longevivă coroană din istoria monarhiilor.

Nu intrăm în detalii politice sau monarhice, dar este de apreciat devotamentul și echilibrul acestui lider pe o scenă plină de provocări. Nu vreau să fie un discurs motivațional „ieftin”, vreau să fie o discuție despre noi, cei care ne batem capul cu problemele de zi cu zi, cei care ținem steagul sus indiferent de provocări.

Nu găsim angajați remarcabili, costurile cresc, obiectivele poate că par mai greu de realizat. Ei ... și? Unde este steagul? Știu că este greu să te reinventezi, știu că digitalizarea sau munca de la distanță îți pot da socotelile peste cap, dar cam asta e! Suntem în generația AI sau RA, indiferent de ce credem noi. Adaptează-te! Ok, nu totul va fi digital, cel puțin în viitorul apropiat. Dar ...

Dar încă mai este loc pentru dezvoltare, dacă ... șeful înțelege ca trebuie să fie un lider și nu un șef, dacă obiectivele tale se concentrează pe eficiență sau dacă vrei să mergi mai departe.

Afacerile sunt doar pentru cei cu spirit de învingător. Aha!

Mai sunt trei luni și un pic pentru performanța 2022. Hai, nu te plânge! Mai sunt ceva zile să poți ridica steagul victoriei. Nu contează provocările. Contează doar ambiția de a face performanță. Chiar nu e greu!

Regina Elisabeta a II-a a purtat coroana regală timp 70 de ani. Pare ușor de la televizor, dar sigur nu și în realitate. Și? Și ... aici este cheia. Nu contează scara la care te raportezi, contează soluțiile pe care le aplici și ce înveți din greșeli. Știm că nu e simplu dar cam aceste este drumul, pentru succes. Că despre asta tot vorbim aici!

Aceasta a fost prima scrisoare din noul sezon de toamnă-iarnă „Antreprenori pentru Succes”. Împreună mergem mai departe, printre provocările antreprenoriatului. Fiecare dintre noi are o „coroană” pe care trebuie să o cinstească, așa cum se cuvine. Nu vorbim doar despre regi și regine, prinți sau prințese. Această coroană reprezintă doar responsabilitatea de a merge mereu mai departe cu devotament față de afacerea ta. Nu abdica, chiar dacă uneori pare greu sau imposibil să ajungi acolo unde ți-ai propus.

Deci? Bun venit în noul sezon, cu gânduri bune despre antreprenoriat.

Geseidl Consulting Group , o echipă antrenată pentru succes.

About Us

geseidl logo

Smart solutions for business development in România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania

Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. All Rights Reserved.