Visul copilăriei. Made in Ireland

Visul copilăriei. Made in Ireland

Visul copilăriei. Made in Ireland

A trecut și ziua de 1 iunie, ziua copilului. Teoretic ar fi un început e vara, practic vara se mai lasă un pic așteptată. Capriciile vremii sau capriciile vremurilor? Greu de spus...

Folosim această frumoasă zi de sărbătoare să vorbim despre visul copilăriei, cu o ușoară plimbare prin Irlanda. De ce Irlanda? Pentru simplu fapt că, în UE, această țară are cea mai mare pondere a copiilor, în total populație adultă (22%). E ceva încurajator.  În cele din urmă, viitoarea economie are nevoie de o populație întinerită.

Dar să revenim la visul copilăriei. Chiar dacă acum pare amuzant, cu toții am avut acest vis, de cele mai multe ori năstrușnic. Fie că ne doream să devenim doctori, astronauți, președinți de sat sau chiar oameni de afaceri, totul era un vis frumos. E bine să visezi, indiferent de vârstă.

Nu de puține ori aud oameni spunând că și-ar dori să fie bogați, cu mulți bani și să scape de griji. Pardon? Cu mulți bani și fără griji? Helău!  Asta nu există decât în filme, serios! Banii în sine sunt o cultură, o educație și o sursă inepuizabilă de griji. Altfel, apare treaba aia cu “easy come, easy go!”. Știi ce zic, nu?

Da, e bine să visezi și apoi să treci direct la educație. Atenție! Această educație nu ține doar de școală, de profesori sau de o metodologie anume. Nu! Nu contează nici vârsta sau profesia pentru această educație a visului. Altfel, totul rămâne un vis sau, mai rău, visul tău eșuează. Și da, sunt oameni, chiar și la 80 de ani, care continuă această educație.

Vrei să fii bogat? Perfect! Poți câștiga lozul norocos. Și? Ce faci în ziua următoare? … Panică! Fără această educație antreprenorială și financiară, începi fix prin a cheltui bani în stânga și în dreapta. Profit? Doar dacă ai un mare noroc de două ori, cea ce este foarte puțin probabil. Banii sunt doar o consecința a rezultatelor, nu o dorință.

Da, ziua copilului înseamnă să petrecem mai mult timp cu cei mici, dar poate ar fi bine să înțelegem și noi ceva de la ei. Sunt o generație nouă, motivată și plină de dorințe. Este cum nu se poate mai bine. Chiar și acele jocuri „strategice” pe calculator, mult prea blamate de părinți, pot fi o sursă de educație. Pe buneee!

Morala acestui episod „al copilăriei” este despre ceea ce-ți dorești să fii și cum poți ajunge acolo. Uneori mai ușor, alteori mai greu. Nu timpul sau efortul contează în această ecuație. Contează calitatea și eficiența acestui rezultat. Dar totul ține de educația ta, prin tot ceea ce faci. Rezervă-ți doar 30 de minute pe zi pentru această educație și vei vedea că se poate. Și chiar se poate!

Și că tot vorbim despre dorințe …

Te invităm alături de noi în proiectului umanitar al Asociației Geseidl pentru Sport și Sănătate prin care, cu ajutorul donațiilor, putem achiziționa o nouă stație de oxigen Spitalul CF din Ploiești.

Și tu poți face o donație! Împreună putem ajuta. Transformă-ți dorința într-o acțiune și o realitate.

Acest prim exercițiu de educație urbană îți va fi util și pe viitor, în afaceri.

Pentru detalii, sună la 0720-470-030 - Popa Constantin, Manager Proiect sau vezi pagina https://bit.ly/39ulZK7

Suntem echipa Geseidl și împreună cu tine căutăm soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerilor în România.

Nu este greu, nu este imposibil. Trebuie doar să concentrăm pe acțiuni cu adevărat importante.

About Us

geseidl logo

Smart solutions for business development in România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania

Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. All Rights Reserved.