Roxana Șerban

Roxana Șerban

Senior HR&Payroll Specialist


Sunt parte din echipa Geseidl din 2005. Cu sprijinul întregii echipe, aici m-am dezvoltat profesional în domeniul reurselor umane și al salarizării prin înțelegerea și finalizarea unor proiecte din ce în ce mai complexe.

Cea mai mare provocare pentru mine a fost să-mi gestionez mai bine timpul de lucru, să fiu mai eficientă și să aduc mai multă valoare fiecărui proiect asumat. A meritat această provocare.

Specializarea mea se referă la:

  • prelucrare date pontaje, state de plată cu calcul concedii medicale, concedii de odihnă, prime, popriri, alte rețineri;
  • verificare declarații fiscale, depunere adrese recuperare sume de la Casa de Sănătate;
  • situații privind evidența zilelor de concedii de odihnă, concedii medicale;
  • completarea raportărilor statistice;
  • gestionare dosare personal, acordare de suport și consultanță pe diferite probleme legislative;
  • instruire și training pentru clienți dar și pentru colegi.

Creșterea numărului de clienți alocați dar și creşterea numărului de clienţi cu mai mulţi salariaţi (peste 50) au făcut ca diversitatea și complexitatea lucrărilor să fie o provocare, să fie modul în care nicio zi nu seamănă cu alta.

Dezvoltarea cunoștințelor în domeniul legislației muncii pe plan internațional reprezintă o prioritate, având în vedere interesul tot mai mare al investitorilor străini pentru România.

Cred în pregătirea profesională și participarea la cursuri și seminarii. Toate acestea aduc multe beneficii atât pentru colegi, cât şi pentru clienți și parteneri.

Iubesc muzica și oamenii! Consider că oamenii fac diferența!

Telefon+40 771 616 246
Emailroxana.serban@geseidl.ro