Programul GeseidlStartPlus

Programul GeseidlStartPlus

Grupul Geseidl a lansat încă din 2014 programul „GeseidlStartPlus”, un program destinat studenților absolvenți ai facultăților de profil economic, care doresc să înceapă și să dezvolte o carieră în contabilitate, audit, salarizare sau afaceri în Ploiești.

Când pe piața muncii se cere experiență, noi cerem doar determinare,
când tinerii vor susținere, noi oferim suport!

În prezent, programul continuă bucurându-se de sprijinul Universității „Petrol-Gaze” din Ploiești, cât și cu cel al CECCAR Prahova prin organizarea Tâgului de joburi anual. Pentru absolvenți este o șansă la devoltarea carerei, iar pentru noi este o bucurie să îi putem ajuta și să contribuim la dezvoltarea regiunii.

 

Beneficiile programului

Studenții absolvenți care vor fi selectați în acest program vor avea posibilitatea să înțeleagă, dincolo de aspectele teoretice, activitatea practică a serviciilor de contabilitate, audit și salarizare. În plus, tinerii vor lucra alături de o echipă de profesioniști, dispuși să explice cu răbdare și seriozitate, elementele practice ale acestei frumoase profesii. Nu mai puțin lipsit de importanță este faptul că experiența acumulată în cadrul programului oferă posibilitatea de a rămâne în cadrul companiei Geseidl Euro Finance pentru începutul unei cariere de succes. De fapt, toți membrii echipei Geseidl și-au început cariera în acest mod… pentru noi este o tradiție!

Crezi că ți-ar plăcea? Noi nu îți cerem experiență și nici recomandări, ci vrem să vedem la tine determinarea și curajul de a face primul pas! Iar dacă ai habar puțin și de contabilitate, economie și alte chestii legate de numere (matematică, de exemplu) cu siguranță ne-ar plăcea să stăm de vorbă!

Înscrie-te în acest program
și viitorul tău profesional
începe acum!

Cum se poate aplica?

E simplu! Pentru a aplica la acest program trebuie să ne trimiți pe email la startplus@geseidl.ro o scrisoare prin care să îți motivezi dorința de participare, calitățile și abilitățile personale care te susțin pentru această candidatură. Nu uita să treci lucruri esențiale precum numele, facultatea, specializarea și anul de studiu, numărul de telefon și adresa de email la care te putem contacta. Orice alte informații esențiale legate activitatea școlară sau extrașcolară care pot avea legătură cu această candidatură vor reprezenta un … plus!

Vă urăm succes tuturor și așteptăm candidaturile voastre la programul Geseidl Start Plus, pentru ca împreună să deschidem o nouă pagină și, de ce nu, să fim colegi în echipa Geseidl!