Programe intership

Programe intership

Intrarea în Programul Geseidl Intership nu este doar o ocazie excelentă de a-ți demonstra abilitățile și de a învăța lucruri noi, ci și o modalitate solidă de a începe aici o carieră de succes.

Când lucrezi la Geseidl, ai acces la cunoștințele practice ale echipei, bazate pe studii de caz reale și o oportunitate de a învăța de la profesioniști cu înaltă calificare. Datorită unui program de învățare complex, care combină calificările profesionale cu abilitățile interpersonale, ai șansa unei dezvoltări profesionale. Vino în Programul Intership Geseidl și începi să lucrezi la proiecte interesante, dezvoltând în același timp o înțelegere aprofundată a afacerilor și a industriilor clienților noștri.

08.12.2017 - Universitatea de Petrol și Gaze Ploiești

O zi frumoasă şi educativă, alături de studenţii din anul 3 la UPG. Am prezentat perspectiva profesiei de "contabil" care, în realitate, este cu mult mai complexă şi mai creativă decât pare din cărţi. O profesie aproape "roz", după cum au spus studenţii, uimiţi de perspectiva inteligenţei artificiale în acest domeniu. Da, contabilitatea ţine pasul cu vremea, iar practica "pe bune" este un prim pas pentru o carieră de succes. Şi chiar se poate. Noi, echipa Geseidl, avem încredere în potenţialul studenţilor şi susţinem această direcţie. Urăm "Bun Venit" tuturor studenţilor care vor să facă practică la noi. Cu siguranţă vor avea multe de învăţat, iar experienţa va fi una extrem de utilă pentru viitorul lor.

Începem înscrierile în Programul de Practică Geseidl

19.02.2018 - Sediul Geseidl Ploiești

Bun venit studenților economiști din UPG în stagiul de practică, alături de noi. Geseidl Art înseamnă mai mult decât arta profesiei noastre, înseamnă grija pentru pregătirea generației viitoare. Acum ei sunt studenți și aspiranți la un viitor mai bun. Au încredere, voință și vor să învețe din practică. La noi, există întotdeauna o ușă deschisă pentru cei care vor să fie din ce în ce mai buni, în fiecare zi. Pentru că aceasta este cultura Geseidl.