Paraschiva Dumineca

Paraschiva Dumineca

Consultant Senior


Pe scurt, Vica cum îmi place să mi se spună. M-am alăturat de scurt timp echipei Geseidl, dar fac parte din prima generație de auditori autorizați  de CAFR  România.

În calitate de auditor și consultant pe probleme contabile, am acumulat o experiență vastă în reglementări contabile locale și Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS) 

Activitatea mea profesională cuprinde multe companii și instituții de stat din domenii economice diverse (producție, rafinărie, instituții fiscale și de control).

Îmi place să fiu organizată și să finalizez întotdeauna la timp proiectele ce-mi sunt alocate.

Sunt o persoană comunicativă și interacționez bine cu colegii, atât la nivel personal cat și profesional.

Mă simt grozav când împărtășesc, mai tinerilor mei colegi, o parte din experiența acumulată, pentru că sunt o persoană sinceră și flexibilă, dispusă să lucrez pentru orice proiect alocat şi să câștig mai multă experiență în fiecare zi.

Sunt o persoană activă și o "luptătoare", dacă se poate spune așa, pentru că nu am primit nimic gratis.  Am multă energie, îmi place să-mi stabilesc obiective şi să le îndeplinesc.

Îmi plac călătoriile și mișcarea în  aer liber prin iarbă, flori de câmp și printre arbori, de aceea am cultivat și îngrijesc, cu multă dăruire, o livadă cu peste 150 meri.

Am absolvit Academia de Studii Economice București - Facultatea de Finanțe  și Contabilitate și dețin un Master în Managementul Sistemelor Economice, Turistice şi Administrative la  UPG Ploiești.

Sunt Contabil Expert, membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), auditor autorizat, membră a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR ) și principalele domenii de competenţă sunt: audit financiar, audit intern, consultanţă financiar-contabilă și fiscală.

Telefon+40 771 616 247
Emailparaschiva.dumineca@geseidl.ro