Oportunități de angajare

Oportunități de angajare

Te ajutăm să fii mai bun, în fiecare zi, în tot ceea ce faci.

Geseidl este o firmă de audit și consultanță fiscală, ce oferă soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerilor în România.

Aceasta este o oportunitate prin care ai ocazia să lucrezi alături de o echipă inteligentă pentru clienți inteligenți.

Suntem o companie de familie, la a doua generație, care susține valorile familiei, atât în cadrul echipei cât și în relațiile de afaceri cu partenerii.

Vino în echipa noastră și îți garantăm că vei fi încântat(ă) de atmosfera de lucru, de responsabilitățile pe care le vei avea și de o experiență ce te va ajuta în dezvoltarea profesională.

Găsește anunțul de angajare care se potrivește cel mai bine cu profilul tău profesional şi trimite un CV. Nu ai gasit acum anunțul potrivit pentru specializarea ta?  Poți trimite un CV pentru a fi înregistrat în baza noastră de date și atunci când un post adecvat va fi disponibil, te vom avea în vedere pentru interviu.

Suntem în continuă dezvoltare şi căutăm să integrăm în echipa noastră profesionişti dornici să lucreze într-un cadru adecvat. Punem accent pe profesionalism şi pe încredere, atât între membrii echipei cât şi în relaţia cu clienţii. De aceea în permanență căutăm viitori colegi, dornici să ni se alăture! Dacă vrei să ni te alături urmează instrucțiunile din anunț sau completează CV-ul şi scrisoarea de intenţie şi trimite-le pe e-mail la adresa angajari@geseidl.ro! Dacă eşti selectat te vom suna şi te vom invita la o testare.

Te rugăm să respecți procedura de recrutare. Orice altă abordare duce la anularea candidaturii tale.

Succes!

Procedura de recrutare Geseidl

1. Alegi unul din posturile deschise;
2. Redactezi emailul conform normelor de corespondență comercială. Un plus îl au candidații care scriu și corect gramatical!
3. Atașezi la email CV-ul tău, de preferat în format european;
4. Trimiți emailul și aștepți să fii sunat.
5. Dacă nu ai email poți trimite CV-ul pe fax!
6. Noi verificăm zilnic emailurile primite pentru angajare, așadar, în trei săptămâni dacă nu ai primit un răspuns poți considera că nu ai fost selectat.
7. Geseidl tratează toți candidații cu șanse egale, deci nu sunt acceptate alte forme de abordare privind recrutarea!
8. Primul interviu la Geseidl constă într-o discuție liberă cu unul/mai mulți recrutori; acesta putând fi urmat ulterior și de o testare pe calculator din mai multe domenii legate de postul scos la concurs (ex. Contabilitate, Salarizare, IT, Limba Română, Limba Engleză). Testarea durează maxim 120 de minute.

Programul Geseidl Start Plus

Grupul Geseidl a lansat în 2014 programul „GeseidlStartPlus”, un program destinat studenților absolvenți ai facultăților de profil economic, care doresc să înceapă și să dezvolte o carieră în contabilitate, audit, salarizare sau afaceri în Ploiești.

Cu sprijinul Universității „Petrol-Gaze” din Ploiești cât și al CECCAR Prahova, programul continuă și în prezent pentru noii absolvenți interesați de acest program. Pentru absolvenți reprezintă o șansă, iar pentru noi este o bucurie să îi putem ajuta și să contribuim la dezvoltarea regiunii.

Dacă ești absolvent citește mai mult despre programul Geseidl Start Plus și vino alături de noi!

Cum poti deveni membru al echipei Geseidl?

Trimite-ne cv-ul tău actualizat pe adresa de email angajari@geseidl.ro! Ca să îți fie mai ușor, folosește linkul de mai jos, unde poți completa și miniinterviul: