Mihai Cucu

Mihai Cucu

Senior Legal Advisor


Sunt consilier juridic senior cu o experiență de peste 10 ani în acest domeniu. În tot acest timp, am avut ocazia de a acumula și dezvolta interacțiuni profesionale cu mediul de afaceri, instanțele judecătorești, autoritățile locale și centrale din domeniul fiscal.

Prin felul meu de a fi un perfecționist profesional, caut să găsesc soluții personalizate pentru fiecare problemă. Şi cum probleme apar la fiecare pas și la fiecare client, mă concentrez întotdeauna pe cercetarea situațiilor de fapt, probatoriul existent pretabil de a fi uzat și pe temeiul de drept.

Sunt licențiat în Drept din anul 2003, cu un master în Dreptul Afacerilor. În plus, am absolvit un curs în domeniul resurselor umane și unul de mediator.

Din iulie 2015 fac parte din echipa Geseidl. Cum sunt din fire un meticulos și curios, am acceptat cu bucurie noile provocări Geseidl, acționând cu abordări simple și pragmatice, învățând zi de zi să trăiesc mai frumos. Mă simt onorat să-i mentorez pe colegii mai tineri, conform motto-ului ”Din ce în ce mai buni, în fiecare zi, în tot ceea ce facem!”

În timpul liber sunt pasionat de istorie și în mod special de istoria modernă a României. Cred că mereu avem ceva bun de învățat din această istorie.

Mă ghidez după motto-ul „Cunoaşterea e mândră cu câte-a învăţat / Înţelepciunea ştie câte mai sunt de-aflat” [William Cooper (1731 – 1800)].

Telefon+40 771 616 248
Emailmihai.cucu@geseidl.ro