Laura Vasilescu

Laura Vasilescu

Managing Partner
Senior HR&Payroll Consultant


Sunt consultant senior, cu experiență în domeniul resurselor umane și am intrat în echipa Geseidl acum 13 ani.

În perioada 2007 și 2016 am condus și dezvoltat echipa de specialiști în Serviciul Personal-Salarizare, iar din 2017 ofer consultanță specializată clienților grupului Geseidl prin soluții optime pe probleme de HR și organizare.

Lucrul în echipa Geseidl mi-a dezvoltat abilități excelente de organizare și comunicare. Mă concentrez pe îmbunătățirea proceselor și creșterea eficienței atât intern cât și pentru clienții grupului. Sunt un avocat al utilizării la capacitate maximă a tehnologiei informațiilor și automatizării proceselor.

În prezent studiez impactul utilizării Inteligenței Artificiale (AI) în dezvoltarea resurselor umane și importanța eticii în utilizarea AI.

Am absolvit Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești, un master în Managementul Sistemelor Economice și o specializare postuniversitară în Managementul Resurselor Umane, la Academia de Studii Economice București.

Îmi place să transmit colegilor și partenerilor cât mai mult din experiența mea profesională pentru că studiez metode de formare a formatorilor. Particip cu interes la conferințe, seminarii și webinarii în care am ocazia să cunosc oamenii și punctele lor de vedere, din care am mereu ceva nou de învățat.

Motto-ul meu?  "It's progress, not perfection!".

Telefon+40 771 561 674
Emaillaura.vasilescu@geseidl.ro