Experiențe profesionale

Experiențe profesionale

Bun venit în spațiul nostru de lucru.

Când intri în biroul Geseidl, te încearcă un sentiment frumos. Nu vă imaginați un zgârie-nori de sticlă, cu lift supersonic și parcare subterană cu comandă vocală. Ne aflăm în Ploiești, în centrul orașului, într-o casă frumoasă unde, în urmă cu 14 ani, o idee a prins viață. A prins apoi rădăcini, ca mai târziu să crească și să devină un exemplu pozitiv, o referință în domeniul financiar-contabil, o prezență notabilă în branșă și recunoscută de organismele naționale pentru meritele sale.

Pășind în firmă, simți acel zumzet inconfundabil specific jobului de economist dar, mai mult decât atât, este o atmosferă de concentrare pozitivă, de implicare și pasiune. Cei 30 de colegi care se întâlnesc în fiecare dimineață la biroul din Ana Ipătescu ajută peste 150 de firme să deslușească ițele încurcate în diverse aspecte legate de taxe și impozite, fuziuni și achiziții, audit, management, contabilitate, salarizare, resurse umane, leasing de personal, IT etc. Să poți ajuta reprezintă, de fapt, satisfacția muncii bine făcute, iar să identifici pasiunea ta în meseria practicată este singurul mod de a fi realmente împlinit.

La Geseidl a fost mereu vorba de profesionalism și de îmbunătățire continuă, aici fiind o ușa deschisă pentru oameni valoroși, cărora le-a fost creat mediul propice pentru dezvoltare profesională. Se organizează periodic traininguri, au loc vizite la clienți, a existat și continuă să existe o cantitate prețioasă de informație “la cald” și feedback “la rece”, iar în fiecare an echipa a câștigat plus-valoare prin fiecare om care a venit cu personalitatea, expertiza și entuziasmul său.

Echipa


Poza Robert Popa

Robert Popa

Managing Partner
Senior Business Analyst, Senior Auditor

De profesie inginer, sunt parte din echipa Geseidl din ziua în care totul era doar pe hârtie. Idei, dorințe, ambiții și speranțe. Trag linie și rezultă o mică afacere cu 4 angajați, toți membrii ai familiei. Dar asta se scria acum 15 ani.

Astăzi, în calitate de administrator și director general, mă simt mai aproape de poziția unui mentor al întregii echipe Geseidl, echipă ce numără 30 de angajați. Chiar dacă am crescut și acum suntem o companie națională, spiritul familiei nu a dispărut din cultura noastră organizațională. Ba mai mult, acest spirit a fost transmis și clienților prin parteneriate solide, bazate pe încredere și respect.

Specializările mele ca auditor financiar, expert evaluator, auditor de calitate, managementul calității, expert contabil și inginer programator, mă ajută să pot avea o privire obiectivă asupra celor mai importante fluxuri operaționale din business.

Îmi plac provocările și mereu am adus în firmă dorința de a face ceva nou, ceva care să crească eficiența, ceva care să ne facă viața profesională mai frumoasă. Cea mai mare pasiune a mea este Inteligența Artificială și îmi doresc lansarea unu proiect nou pe această temă.

Dincolo de afaceri, îmi iubesc familia, îmi place să fac sport și să cânt la pian. Toate acestea sunt o artă.

Motto-ul meu: „Să fiu mai bun în fiecare zi, în tot ceea ce fac.”

Telefon+40 720 470 006
Emailrobert.popa@geseidl.ro


Poza Constantin Popa

Constantin Popa

Managing Partner
Senior Tax&Management Consultant

Sunt cofondatorul al acestei companii și din 2003 până astăzi, am încercat, în calitate de Director Executiv, să formez o echipă unită de specialiști în domeniul financiar contabil. Un drum lung, plin de provocări, dar și de rezultate notabile. Dincolo de performanțele economice înregistrate în toți acești ani, sunt mândru de faptul că astăzi, Geseidl este o firmă aflată la a doua generație. Am început cu doi sau trei adolescenți dornici de afirmare, pentru ca mai apoi, să construim o echipă cu mulți tineri ambițioși care, în timp, au căpătat experiența necesară pentru a coordona proiecte majore.

Sunt o persoană echilibrată, uneori prea echilibrată și îmi place să ajut atât tinerii în dezvoltarea lor profesională, cât și firmele partenere în dezvoltarea afacerilor. Cred că profilul Geseidl se potrivește cel mai bine cu viziunea tinerilor și experiența seniorilor, un echilibru bazat pe disciplină, creativitate și performanță.

Ca Director Executiv și mentor al întregii echipe Geseidl, te asigur că misiunea noastră de a identifica soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerii tale, este una cât se poate de reală. Fără aceste soluții inteligente nu am putea merge mai departe, iar Geseidl va merge întotdeauna mai departe.

Îmi iubesc familia și mă bucur de momentele petrecute alături de cei dragi. Această cultură a familiei, cu valorile ei morale, a fost transferată în Geseidl și asupra relațiilor de afaceri. Da, întotdeauna ne respectăm clienții și construim relații stabile de parteneriat.

Acesta sunt eu, aceasta este compania Geseidl pe care o reprezint și te invit alături de noi, pentru dezvoltarea afacerii tale.

Motto-ul meu: „Să fiu mai bun în fiecare zi, în tot ceea ce fac.”

Telefon+40 720 470 030
Emailconstantin.popa@geseidl.ro


Poza Laura Vasilescu

Laura Vasilescu

Managing Partner
Senior HR&Payroll Consultant

Sunt consultant senior, cu experiență în domeniul resurselor umane și am intrat în echipa Geseidl acum 13 ani.

În perioada 2007 și 2016 am condus și dezvoltat echipa de specialiști în Serviciul Personal-Salarizare, iar din 2017 ofer consultanță specializată clienților grupului Geseidl prin soluții optime pe probleme de HR și organizare.

Lucrul în echipa Geseidl mi-a dezvoltat abilități excelente de organizare și comunicare. Mă concentrez pe îmbunătățirea proceselor și creșterea eficienței atât intern cât și pentru clienții grupului. Sunt un avocat al utilizării la capacitate maximă a tehnologiei informațiilor și automatizării proceselor.

În prezent studiez impactul utilizării Inteligenței Artificiale (AI) în dezvoltarea resurselor umane și importanța eticii în utilizarea AI.

Am absolvit Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești, un master în Managementul Sistemelor Economice și o specializare postuniversitară în Managementul Resurselor Umane, la Academia de Studii Economice București.

Îmi place să transmit colegilor și partenerilor cât mai mult din experiența mea profesională pentru că studiez metode de formare a formatorilor. Particip cu interes la conferințe, seminarii și webinarii în care am ocazia să cunosc oamenii și punctele lor de vedere, din care am mereu ceva nou de învățat.

Motto-ul meu?  "It's progress, not perfection!".

Telefon+40 771 561 674
Emaillaura.vasilescu@geseidl.ro


Poza Florin Moisoiu

Florin Moisoiu

Managing Partner
Senior Accounting&Tax Consultant

Sunt membru al echipei Geseidl din august 2005. În perioada 2007 - 2016 am coordonat departamentul de Servicii Financiar-Contabile, unde am acumulat multă experiență în consultanță fiscală internă și internațională, mentorat, coaching, organizarea și conducerea unei echipe de specialiști.

Din 2016 sunt coordonator al Departamentului de Producție, unde mă ocup cu automatizarea proceselor interne, precum și a activității clienților.  Îmi place să găsesc soluții eficiente pentru lucrările operaționale, pentru informatizarea proceselor atât la client cât și în cadrul companiei Geseidl.  Sunt promotorul participării active la dezvoltarea noilor programe IT.

Din anul 2013 am calitatea de partener în cadrul companiei.

Deși muncesc foarte mult, îmi place să ... am timp liber, să stau împreună cu familia și prietenii și să merg pe munte.

Motto-ul meu:  "Learn from life, teach (share) what you learn and keep on walking"

Telefon+40 771 616 250
Emailflorin.moisoiu@geseidl.ro


Poza Roxana Șerban

Roxana Șerban

Senior HR&Payroll Specialist

Sunt parte din echipa Geseidl din 2005. Cu sprijinul întregii echipe, aici m-am dezvoltat profesional în domeniul reurselor umane și al salarizării prin înțelegerea și finalizarea unor proiecte din ce în ce mai complexe.

Cea mai mare provocare pentru mine a fost să-mi gestionez mai bine timpul de lucru, să fiu mai eficientă și să aduc mai multă valoare fiecărui proiect asumat. A meritat această provocare.

Specializarea mea se referă la:

 • prelucrare date pontaje, state de plată cu calcul concedii medicale, concedii de odihnă, prime, popriri, alte rețineri;
 • verificare declarații fiscale, depunere adrese recuperare sume de la Casa de Sănătate;
 • situații privind evidența zilelor de concedii de odihnă, concedii medicale;
 • completarea raportărilor statistice;
 • gestionare dosare personal, acordare de suport și consultanță pe diferite probleme legislative;
 • instruire și training pentru clienți dar și pentru colegi.

Creșterea numărului de clienți alocați dar și creşterea numărului de clienţi cu mai mulţi salariaţi (peste 50) au făcut ca diversitatea și complexitatea lucrărilor să fie o provocare, să fie modul în care nicio zi nu seamănă cu alta.

Dezvoltarea cunoștințelor în domeniul legislației muncii pe plan internațional reprezintă o prioritate, având în vedere interesul tot mai mare al investitorilor străini pentru România.

Cred în pregătirea profesională și participarea la cursuri și seminarii. Toate acestea aduc multe beneficii atât pentru colegi, cât şi pentru clienți și parteneri.

Iubesc muzica și oamenii! Consider că oamenii fac diferența!

Telefon+40 771 616 246
Emailroxana.serban@geseidl.ro


Poza Mihaela Stoica

Mihaela Stoica

Senior Accountant

Sunt absolventă a Universității Petrol și Gaze din Ploiești, Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune și mi-am inceput cariera exact aici, la Geseidl Euro Finance Consulting, în 2007. După mai bine de zece ani în această companie, am acumulat o experienţă solidă în acest domeniu, pentru că am parcurs toate etapele profesionale, de la consultant junior, consultant senior și acum sunt partener.

Conduc o echipă de patru persoane și consider că un bun profesionist și lider este doar cel care investește constant în învățare pentru a face performanță. În acest sens, mi-am completat studiile cu un Master pentru Marketingul în Contextul Integrării Europene și un curs pentru obținerea Certificatului de Inspector Resurse Umane.

Îmi place să lucrez eficient, mai ales atunci când ceva trebuie făcut repede și am excelente abilități de organizare și comunicare.

Cred că Geseidl este un partener pe termen lung, o sursă de energie pozitivă, iar motto-ul meu favorit este: „Adevăratul succes înseamnă să nu te oprești niciodată din a îmbunătăți”.

Sunt pasionată de mersul pe bicicletă, călătorii, muzică și dans.

Telefon+40 371 325 769
Emailmihaela.stoica@geseidl.ro


Poza Daniela Vasilescu

Dana Vasilescu

Senior Accounting&Tax Consultant

Sunt Senior Consultant Client la Geseidl din anul 2013 și alături de bunii mei colegi din Geseidl, am avut ocazia să lucrez cu firme din diverse domenii de activitate, din care am acumulat o experiență importantă în servicii financiar contabile.

Îmi place să fiu eficientă atunci când lucrez la proiecte, indiferent de complexitatea acestora și întotdeauna caut soluții inteligente pentru afacerea clienților mei.

Sunt membru al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), membru al Camerei Consultanților Fiscali (CCF), acreditat ca expert contabil și consultant fiscal.

Domeniile mele de competență sunt orientate către suport pentru clienți în dezvoltarea afacerilor, controlul proactiv al realizării proiectelor și mentorat pentru mai tinerii noștri colegi.

Sunt o persoană organizată, punctuală și pretențioasă, cu aspirații permanente pentru autodepășire.

Telefon+40 771 616 243
Emaildana.vasilescu@geseidl.ro


Poza Mihai Cucu

Mihai Cucu

Senior Legal Advisor

Sunt consilier juridic senior cu o experiență de peste 10 ani în acest domeniu. În tot acest timp, am avut ocazia de a acumula și dezvolta interacțiuni profesionale cu mediul de afaceri, instanțele judecătorești, autoritățile locale și centrale din domeniul fiscal.

Prin felul meu de a fi un perfecționist profesional, caut să găsesc soluții personalizate pentru fiecare problemă. Şi cum probleme apar la fiecare pas și la fiecare client, mă concentrez întotdeauna pe cercetarea situațiilor de fapt, probatoriul existent pretabil de a fi uzat și pe temeiul de drept.

Sunt licențiat în Drept din anul 2003, cu un master în Dreptul Afacerilor. În plus, am absolvit un curs în domeniul resurselor umane și unul de mediator.

Din iulie 2015 fac parte din echipa Geseidl. Cum sunt din fire un meticulos și curios, am acceptat cu bucurie noile provocări Geseidl, acționând cu abordări simple și pragmatice, învățând zi de zi să trăiesc mai frumos. Mă simt onorat să-i mentorez pe colegii mai tineri, conform motto-ului ”Din ce în ce mai buni, în fiecare zi, în tot ceea ce facem!”

În timpul liber sunt pasionat de istorie și în mod special de istoria modernă a României. Cred că mereu avem ceva bun de învățat din această istorie.

Mă ghidez după motto-ul „Cunoaşterea e mândră cu câte-a învăţat / Înţelepciunea ştie câte mai sunt de-aflat” [William Cooper (1731 – 1800)].

Telefon+40 771 616 248
Emailmihai.cucu@geseidl.ro


Poza Florina Chițu

Florina Chițu

Consultant Senior

M-am alăturat echipei Geseidl în 2011 și în tot acest timp am acumulat experiență în domeniul financiar contabil în domeniile:

 • Menținerea relației cu clienții din portofoliu;
 • Preluarea documentelor financiar-contabile;
 • Înregistrarea și verificarea documentelor și întocmirea situațiilor financiar-contabile;
 • Întocmirea situațiilor financiare pentru managementul clienților;
 • Acordarea de support și consultanța pe diferite spețe contabile;
 • Instruire și training pentru client, dar și pentru colegi.

Diversitatea domeniului de activitate al clienților, m-a ajutat în evoluția profesională dar și în acumularea de cunoștințe din mai multe domenii industriale.

Cred că dezvoltarea cunoștințelor din domeniul auditului financiar-contabil, reprezintă un viitor pas important în dezvoltarea mea profesională și că o relație eficientă are loc alături de clientul care este dornic să evoluăm împreună.

Motto-ul meu: ”Fericirea vine atunci când crezi în ceea ce faci și când îți place ceea ce faci.

Studii : Facultatea de Finanțe-Banci din cadrul Universității de Petrol și Gaze din Ploiești și Master în Audit, Contabilitate și Expertiză Contabilă.

Telefon+40 771 616 243
Emailflorina.chitu@geseidl.ro


Poza Paraschiva Dumineca

Paraschiva Dumineca

Consultant Senior

Pe scurt, Vica cum îmi place să mi se spună. M-am alăturat de scurt timp echipei Geseidl, dar fac parte din prima generație de auditori autorizați  de CAFR  România.

În calitate de auditor și consultant pe probleme contabile, am acumulat o experiență vastă în reglementări contabile locale și Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS) 

Activitatea mea profesională cuprinde multe companii și instituții de stat din domenii economice diverse (producție, rafinărie, instituții fiscale și de control).

Îmi place să fiu organizată și să finalizez întotdeauna la timp proiectele ce-mi sunt alocate.

Sunt o persoană comunicativă și interacționez bine cu colegii, atât la nivel personal cat și profesional.

Mă simt grozav când împărtășesc, mai tinerilor mei colegi, o parte din experiența acumulată, pentru că sunt o persoană sinceră și flexibilă, dispusă să lucrez pentru orice proiect alocat şi să câștig mai multă experiență în fiecare zi.

Sunt o persoană activă și o "luptătoare", dacă se poate spune așa, pentru că nu am primit nimic gratis.  Am multă energie, îmi place să-mi stabilesc obiective şi să le îndeplinesc.

Îmi plac călătoriile și mișcarea în  aer liber prin iarbă, flori de câmp și printre arbori, de aceea am cultivat și îngrijesc, cu multă dăruire, o livadă cu peste 150 meri.

Am absolvit Academia de Studii Economice București - Facultatea de Finanțe  și Contabilitate și dețin un Master în Managementul Sistemelor Economice, Turistice şi Administrative la  UPG Ploiești.

Sunt Contabil Expert, membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), auditor autorizat, membră a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR ) și principalele domenii de competenţă sunt: audit financiar, audit intern, consultanţă financiar-contabilă și fiscală.

Telefon+40 771 616 247
Emailparaschiva.dumineca@geseidl.ro